HMB

On olemassa 20 erilaista aminohappoa, jotka kaikki näyttävät hieman erilaisilta ja niillä on erilaiset toiminnot. Keho käyttää aminohappoja lähes kaikkeen, kuten lihasten...

On olemassa 20 erilaista aminohappoa, jotka kaikki näyttävät hieman erilaisilta ja niillä on erilaiset toiminnot. Keho käyttää aminohappoja lähes kaikkeen, kuten lihasten rakentamiseen, hormoneihin ja muihin tärkeisiin proteiinirakenteisiin. Jotkut aminohapot ovat välttämättömiä, mikä tarkoittaa, että ne ovat elintärkeitä, ja yksi niistä on leusiini. Leusiinia käytetään elimistössä monin tavoin, mutta myös leusiinin kanssa tapahtuu asioita, kun se hajoaa.

Lue lisää

Metaboliitit ja lihasten kasvattajat 

Elimistö käyttää aminohappoja kaikkeen ja tämän seurauksena useat niistä hajoavat muiksi aineiksi, niin sanotuiksi metaboliiteiksi. Leusiini hajoaa muun muassa HMB:ksi (beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti), ja tämä aine on pitkään herättänyt sekä urheilijoiden että tutkijoiden kiinnostusta maailmanlaajuisesti. HMB on ilmeinen tuote lihaksia kasvattavien tuotteiden kategoriassa, ja nykyään monet ihmiset käyttävät sitä myös kasvuvaiheessa. HMB on suosittu myös ylimääräisten harjoitusten aikana. 

 

Miten HMB:tä käytetään? 

HMB:tä on saatavana kahtena pääkoostumuksena: kalsiumiin sitoutuneena tai vapaassa muodossa. Kalsiumiin sidottu muoto on yleisin ja yleensä edullisempi, kun taas vapaata muotoa pidetään parempana, mutta samalla kalliimpana. Kalsiumia saa melkein aina tabletteina tai kapseleina. Normaali vuorokausiannos on 1,5–3 g. Vapaapäivinä HMB:tä otetaan aterioiden välillä ja muuten heti harjoituksen jälkeen. 

 

Valitse sinulle sopiva tuote 

Fitnesstukulla on useita HMB-tuotteita sekä vapaassa että sidotussa muodossa. Löydät helposti itsellesi sopivan HMB:n. Jos valitset HMB:n vapaassa muodossa, annostus on usein hieman pienempi. Tämä johtuu siitä, että tuotteessa ei ole kalsiumia, joka veisi ylimääräistä tilaa. HMB, muodosta riippumatta, voidaan yhdistää muihin tuotteisiin.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
SPRING SALE
10%
71.91 €
Alhaisin hinta 79.90 € (-10%)
Alhaisin hinta 79.90 € (-10%)
SPRING SALE
10%
33.21 €
Alhaisin hinta 36.90 € (-10%)
Alhaisin hinta 36.90 € (-10%)