Tasapaino ja kehonhallinta

Hyvä tasapaino ja kehonhallinta on oikeaoppisen treenaamisen perusta. Täältä löydät välineet tasapainon ja keskivartalon voiman kehittämiseen. Käytetyin väline tasapainoa...

Hyvä tasapaino ja kehonhallinta on oikeaoppisen treenaamisen perusta. Täältä löydät välineet tasapainon ja keskivartalon voiman kehittämiseen. Käytetyin väline tasapainoa kehittävissä treeneissä on pallo, mutta valikoimista löytyy myös muun muassa tasapainolauta. Jalkoihin kohdistuvan rasituksen lisäksi voit tasapainoharjoittelun avulla kehittää keskivartalon sisäisiä lihaksia. Tarvitset vahvoja sisäisiä lihaksia tehdessäsi koko kroppaa kuormittavaa voimaharjoittelua kuten kyykkyä ja maastavetoa.

Lue lisää

Tasapaino- ja kehonhallintatreeni tekevät sinusta vahvemman

Coretreenissä on kyse kehonhallinnasta, tasapainon ja keskivartalon lihasten kehittämisestä. Vahvan coren avulla pääset muussa treenissä pidemmälle, olipa kyse voimasta, nopeudesta tai kestävyydestä. Kun keskivartalon lihaksisto ja tuki on kunnossa, vähennät loukkaantumisen riskiä ja voit vaatia itseltäsi treeneissä enemmän ja viedä itsesi uusiin korkeuksiin. Lisätty kehonhallintakyky ja parempi ryhti ovat vain joitakin hyötyjä, joita tämän tyyppisestä treenistä saa, ne ovat selviä kaikille, jotka treenaavat korkealla tasolla. Fitnesstukusta löydät laajan valikoiman tuotteita vahvistamaan keskivartalon lihaksia. 

Vahva keskivartalo minimoi loukkaantumisriskin

Riippumatta siitä miten paljon tai usein treenaat ja miten vahvaksi haluat tulla, on olemassa asia, joka voi pudottaa sinut takaisin maanpinnalle, kun sitä vähiten odotat: loukkaantumiset. Tämän vuoksi on tärkeää yrittää ehkäistä vammoja, sillä vahingon jo satuttua voi siitä kuntoutuminen olla pitkä prosessi. Pitkät tauot laskevat motivaatiota, innostusta ja voimaa. Säännöllinen coretreeni on paras tapa pitää kroppa kunnossa. Selkävammat ja krooniset rasitusvammat ovat joitakin vammoja, joita voidaan ehkäistä pitämällä keskivartalon lihakset kunnossa.

Suositut tuotteet coretreeniin

Vatsalihaksiston ja selän treenaamiseen on monia siistejä tuotteita, viime vuosina markkinoille on myös saapunut monia uusia treenimuotoja, kun vahvan keskivartalon lihaksiston tärkeys on tullut tunnetummaksi. Ab roller on väline, joka kaikilla pitäisi olla kotona. Rolleri on yksinkertainen käyttää ja monien mielestä paras tapa vahvistaa koko keskivartaloa yhdellä tehokkaalla välineellä. Tasapainolaudat ovat täydelliset treeniin kuntoutumisen aikana, mutta myös vammoja ehkäisevänä treeninä keskivartalon tuen ja tasapainon kehittämiseen. Lopuksi, erilaiset pallot ovat suosittuja keskivartalon treenaamisessa. Aseta pallo sinun ja seinän väliin ja rullaa ylös alaisin saadaksesi aikaan kunnon treenin, josta et ihan heti palaudu.  

Piilota

Tuotemerkit

Treenivarusteet

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
25%
Myyntimenestys
25%
3 arvostelu
59.92 €
Alhaisin hinta 79.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 79.90 € (-25%)
25%
22.42 €
Alhaisin hinta 29.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 29.90 € (-25%)
Myyntimenestys
Myyntimenestys
2 arvostelu
189.90 €
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
0 arvostelu
269.90 €
Osta
Osta
149.90 €
+ 2 vaihtoehtoa
+ 2 vaihtoehtoa
0 arvostelu
29.00 €
Osta
Osta
39.90 €
Osta
Osta
1 arvostelu
27.90 €
25%
44.92 €
Alhaisin hinta 59.90 € (-25%)
Alhaisin hinta 59.90 € (-25%)
0 arvostelu
89.90 €
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
0 arvostelu
39.90 €
Osta
Osta
26.90 €
24.90 €
25.90 €
Osta
Osta
54.90 €
19.90 €