Kreatiinimonohydraatti

Mikä on kreatiini? Kreatiini on aine, joka on olemassa ja muodostuu kehossa. Sitä esiintyy myös pieninä määrinä syömässämme ruoassa ja lähes yksinomaan lihassa. Keho ...

Mikä on kreatiini? Kreatiini on aine, joka on olemassa ja muodostuu kehossa. Sitä esiintyy myös pieninä määrinä syömässämme ruoassa ja lähes yksinomaan lihassa. Keho käyttää kreatiinia erittäin nopeana energianlähteenä ja keho käyttää kreatiinia jatkuvasti, ympäri vuorokauden.

Lue lisää

Yksi maailman suosituimmista lisäravinteista 

Kreatiinia on saatavana monessa eri muodossa ja versiona, mutta ehdottomasti yleisin ja suosituin muoto on kreatiinimonohydraatti. Tutkimusta tehdään pääasiassa tästä muodosta, ja sitä löytyy useimmista ravintolisistä. Siitä lähtien, kun kreatiini tuli saatavaksi ravintolisänä, siitä on tullut yksi maailman suosituimmista lisäaineista suorituskyvyn parantamiseksi. 

 

Lisää toistoja kreatiinin avulla 

Kreatiini parantaa suorituskykyä. On kiistatta todistettu, että päivittäinen vain 3 gramman kreatiinin saanti lisää fyysistä suorituskykyä toistuvan rasituksen aikana. Tämä liittyy lyhytaikaiseen ja intensiiviseen treeniin, kuten kuntosalilla treenaamiseen. Vaikutus näkyy yleensä siten, että pystyt tekemään enemmän toistoja annetulla painolla. 

 

Kuinka kreatiinia käytetään 

Kreatiinia voi käyttää kahdella tavalla. Helpoin tapa on ottaa vain 3–5 g päivässä. Toinen tapa on tankata kreatiinia. Se tarkoittaa, että kreatiinia otetaan 20 g päivittäin. Nämä 20 g jaetaan sitten neljään tai useampaan annokseen ja otetaan päivän aikana. Kreatiinitankkauksen ideana on maksimaalisen kreatiinimäärän nopeampi varastointi lihaksiin. Tulet lopulta saamaan saman tuloksen molempien menetelmien avulla, mutta se voi olla hieman nopeampaa kreatiinitankkauksella. 

 

Kreatiini on lähes mautonta. Jotkut saattavat kokea maun hieman kitkeräksi tai katkeraksi, mutta tämä maku häviää helposti kaikkiin nesteisiin, paitsi veteen. Vinkkinä voimme suositella kreatiinisi sekoittamista esimerkiksi proteiinipirtelöön, gaineriin tai PWO:hon. On myös hyvä idea sekoittaa se aamukahviin, jos haluat saada selkeät rutiinit ravintolisien osalta. 

 

Fitnesstukulla on laaja valikoima erilaisia ​​tuotemerkkejä, jotka myyvät kreatiinimonohydraattia, kuten Star Nutrition ja SmartSupps. Valitse sinulle parhaiten sopiva tuote.

Piilota

Tuotemerkit

Koostumus

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
22.90 €
UUTUUS
+ 2 vaihtoehtoa
24.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
28.90 €
Osta
Osta