Kehonpainoharjoittelu

Hyödynnä kehosi omaa painoa voimaharjoittelussa! Kehon oman painon käyttäminen vastuksena on erittäin tehokasta sekä lihasvoiman kehityksen kannalta että kustannusnäkökul...

Hyödynnä kehosi omaa painoa voimaharjoittelussa! Kehon oman painon käyttäminen vastuksena on erittäin tehokasta sekä lihasvoiman kehityksen kannalta että kustannusnäkökulmasta – tällöin voit tehdä suuren osan treeneistäsi esimerkiksi kotona tai ulkona. Kehitä lihasvoimaasi vatsalihaslaitteella, leuanvetotangolla tai erilaisisilla punnerruksilla!

Lue lisää

Lisää voimaa erilaisten välineiden avulla

Jatkaaksesi voiman kehittämistä ja ehkäistäksesi samalle tasolle jumittumista, voi olla hyvä idea lisätä kehonpainotreeniin muutamia välineitä. Lisää mukaan hieman extraa kehittämään kehonhallintaa, rakenna lihaksia kunnolla tai pääse ylimääräisestä rasvasta eroon. Vatsalihaspyörällä maksimoit kehonpainoharjoittelun ja treenitangoilla, kuten esimerkiksi leuanvetotangolla tai -telineellä voit käyttää omaa kroppaa vastapainona vielä tehokkaammin. Leuat ovat ehdottomasti välttämättömiä kehonpainotreenissä, sillä ne aktivoivat suurta osaa yläkropan lihaksista. 

Tehokas kotitreeni treenitangolla

Haluatko kehittää voimaa, mutta salille ei löydy hektisestä arjesta aikaa? Treenitangon avulla sinulla on hyvät mahdollisuudet suorittaa tehokkaita funktionaalisia harjoituksia ja vahvistaa selkää, käsi ja vatsalihaksia kotona. 
Tällaisella treenivälineellä voit itse valita, käytätkö ainoastaan kehonpainoasi, näin vähennät loukkaantumisen ja ylirasittumisen riskiä, vai lisäätkö mukaan extrapainoja. Leuanvetotangon saa helposti kiinnitettyä kotona ja voit treenata silloin, kun sinulla on aikaa. 

Miten voimaa kehitetään ilman painoja

Jos olet kiinnostunut kehittämään voimaa ilman painoja ja aikasi on rajoitettua, on fitnesstukku.fi tarjonta ehdottomasti sinulle. Täältä löydät esimerkiksi leuanvetotelineitä ja punnerruskahvoja. Leuanvetoteline tekee yläselän ja hauisten treenaamisesta yksinkertaista, punnerruskahvoilla tehostat rinnan ja hartioiden treeniä. 
Näillä kahdella välineellä saat tehtyä monipuolisia ja funktionaalisia harjoituksia ja parannettua fysiikkaasi. 
 

Piilota

Tuotemerkit

Treenivarusteet

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
269.00 €
21%
249.90 €
314.80 €
Osta
Osta
Monthly highlight
Edullinen
Monthly highlight
Edullinen
68.94 €
Alhaisin hinta 68.94 €
Alhaisin hinta 68.94 €