0
0

CLA

CLA (Conjugated Linoleic Acid, suomeksi konjugoitunut linolihappo) on rasvahappo, jota on luonnostaan naudanlihassa ja maidossa. CLA on erinomainen ravintolisä, kun ta... CLA (Conjugated Linoleic Acid, suomeksi konjugoitunut linolihappo) on rasvahappo, jota on luonnostaan naudanlihassa ja maidossa. CLA on erinomainen ravintolisä, kun tavoitteenasi on kehon kiinteytys: CLA auttaa polttamaan rasvaa, edistäen samalla lihasmassan säilymistä. Lue lisää

Liikunnan aikaansaama energiankulutus sekä CLA eli konjugoitu linolihappo yhdessä, tehostavat laihdutusta ja painonhallintaa. Se on yhteisnimitys ryhmälle monityydyttymättömiä rasvahappoja, CLA on tiettävästi ainoa ihmiselle terveellinen transrasvahappo. Ihmisen elimistö ei valmista suuria määriä CLA:ta, joten sitä saadaan enimmäkseen ravinnosta. Se on myös osoittautunut sellaiseksi aineeksi, jolla on monta hyödyllistä terveysvaikutusta.

CLA ja sen hyödylliset terveysvaikutukset

Vaikka CLA onkin yleisesti käytetty laihdutusvalmiste, on sillä monia muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on lihassa ja maitotuotteissa luonnostaan oleva rasvahappo, jolla on todettu olevan erilaisia syöpiä ehkäisevä vaikutus. Se säätää geenien toimintoja ja rakenteita edulliseen suuntaan. CLA on erilaisia tulehduksia ehkäisevä antioksidantti, jolla on myönteisiä vaikutuksia painonpudotukseen ja -hallintaan. Tämä elimistölle hyödyllinen rasvahappo ehkäisee myös sydän- ja verisuonitauteja. Sillä on todettu luukatoa ehkäisevä ja kohonnutta verenpainetta alentava vaikutus. Tällä konjugoidulla linolihapolla täydennetyn ruokavalion avulla kehon rasvanpoltto lisääntyy, koska silloin myös kehon hapen- ja energiankulutus lisääntyy. Mitä kevyempiin ruokiin siirrytään, sitä vähemmän ne sisältävät tätä elimistölle hyödyllistä antioksidanttia. Silloin pelkkä ruoka ei enää riitä sen varsinaiseksi lähteeksi, jolloin sitä pitää saada muualta. Fitnesstukun tehokkaiden ravintolisien avulla on helppo turvata oma riittävä CLA:n saantinsa.

CLA tehostaa painonhallintaa

CLA on linolihappo, joka vähentää selluliittia, polttaa rasvaa sekä vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia. Sen vuoksi sitä kutsutaan myös anaboliseksi yhdisteeksi. Näistä kaikista ominaisuuksista on hyötyä, kun painonpudotus on tavoitteena. CLA:sta saa apua painonhallintaan, koska se vaikuttaa suoraan adiponektiiniin ja leptiiniin, jotka ovat laihtumista ja lihomista sääteleviä hormoneita. CLA voi vähentää kehon rasvaa ja auttaa rasvahappojen taltioimisessa lihaksiin. Tämä rasvahappo on paras mahdollinen lisä, mikäli harjoittelutavoitteesi perustuvat kehon rasvan vähentämiseen ja lihasmassan ylläpitämiseen. Kehon hapen- ja energiankulutus lisääntyy liikkumalla ja silloin rasvanpolttokin tehostuu. Kehon rasvaprosentin väheneminen ei automaattisesti vaikuta siihen, että lihasmassa pienenee. Tätä linolihappoa sisältävät lisäravinteet ovat hyödyllisiä etenkin kilpailukunnon ylläpitämisessä, koska ne edesauttavat taltioimaan rasva-aineita lihaksiin. Tätä valmistetta kannattaa ehdottomasti testata, mikäli haluaa pudottaa painoaan.

Piilota

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
16.90 €
34%
44.90 €
67.60 €
Osta Osta
UUTUUS
27.50 €
19.00 €