0
0
0
0

Birthday Sale on täällä: JOPA 50% tarjouksia. Tarjouksiin>>> 🎈

Osta The Box täältä>>>  VAIN 37.90€ 🎁 

CLA

CLA Mikä on CLA? CLA on lyhenne sanoista Conjugated Linoleic Acid, joka on suomeksi konjugoitu linolihappo. Erilaisia ​​rasvahappoja on suuri määrä ja ne on jae... CLA Mikä on CLA? CLA on lyhenne sanoista Conjugated Linoleic Acid, joka on suomeksi konjugoitu linolihappo. Erilaisia ​​rasvahappoja on suuri määrä ja ne on jaettu useisiin eri ryhmiin ja luokkiin. CLA on rasva, joka kuuluu useisiin näistä ryhmistä ja luokista. CLA kuuluu ennen kaikkea Omega-6-rasvahappojen perheeseen ja on siksi myös monityydyttymätön rasva. CLA on yhteisnimi useille erilaisille rasvahapoille, joita esiintyy eri muodoissa, joita kutsutaan myös isomeereiksi. Yleisimmät isomeerit, joita käytetään myös useimmissa ravintolisissä, ovat cis-9-trans-11- ja trans-10-cis-12-isomeerit. Valmistuksen aikana on mahdollista eristää CLA:n eri muodot, mutta tämä on epätavallista, ja useimmat tuotteet sisältävät luonnollisen yhdistelmän raaka-aineesta löytyvistä eri muodoista. Miksi CLA:ta kannattaa käyttää? CLA on ollut markkinoilla pitkään ja se on erittäin suosittu ravintolisä rasvanpoltto-tuoteryhmässä, mutta myös lihasten kasvattamisen kategoriassa. CLA on mielenkiintoinen lisäravinne, jota voidaan käyttää sekä painonnousuvaiheessa että dieetin aikana. Nykyään CLA onkin ravintolisä, jota monet urheilijat käyttävät massan lisäämiseen ja osana ruokavaliotaan, koska se sopii täydellisesti molempiin tarkoituksiin. Useimmat CLA-tuotteet tulevat kapseleina ja ovat siksi helppokäyttöisiä. CLA sopii myös hyvin muiden lisäravinteiden täydennykseksi ja on siksi helppo lisätä ravintolisäohjelmaan. CLA maidossa ja lihassa CLA on rasvahappo, jota löytyy syömästämme ruoasta, erityisesti lehmänmaidosta ja naudanlihasta. Vaikka jotkut elintarvikkeet sisältävät rasvahappoja, niitä on hyvin vaihtelevia määriä. Maidon sisältämä CLA-määrä vaihtelee muun muassa sen mukaan, mitä ruokaa lehmä syö. Nurmikasvatettu lehmä tuottaa maitoa, jossa on korkeampi CLA-pitoisuus kuin pääasiassa rehua syövä lehmä. Siksi ei ole mahdollista luottaa ruokaan, jos tavoitteena on saada tarkka määrä CLA:ta, vaan silloin tarvitaan lisäravinnetta. Ohdakeöljy ja CLA Niille teistä, jotka ovat kiinnostuneita CLA:sta ja sen ominaisuuksista, ravintolisä on nykyään ainoa tapa varmistaa näiden rasvahappojen tarkka ja korkea saanti. CLA:ta voidaan erottaa useista eri lähteistä, mutta ohdake on yksi yleisimmistä. CLA esiintyy huoneenlämmössä nestemäisenä rasvana, joka ei maistu kovin hyvältä, minkä vuoksi useimmat CLA-tuotteet ovat kapselimuodossa. Fitnesstukku tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita kapseleita eri valmistajilta. Eri valmistajat voivat käyttää eri raaka-aineita öljyn uuttamiseen ja kapselit sisältävät myös erilaisia ​​määriä CLA:ta. Vakioannos on 1 000–3 000 mg päivässä. Jos käytät yli 1 000 mg päivässä, suositus on, että saanti jaetaan koko päivälle. Lue lisää

Liikunnan aikaansaama energiankulutus sekä CLA eli konjugoitu linolihappo yhdessä, tehostavat laihdutusta ja painonhallintaa. Se on yhteisnimitys ryhmälle monityydyttymättömiä rasvahappoja, CLA on tiettävästi ainoa ihmiselle terveellinen transrasvahappo. Ihmisen elimistö ei valmista suuria määriä CLA:ta, joten sitä saadaan enimmäkseen ravinnosta. Se on myös osoittautunut sellaiseksi aineeksi, jolla on monta hyödyllistä terveysvaikutusta.

CLA ja sen hyödylliset terveysvaikutukset

Vaikka CLA onkin yleisesti käytetty laihdutusvalmiste, on sillä monia muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia. Se on lihassa ja maitotuotteissa luonnostaan oleva rasvahappo, jolla on todettu olevan erilaisia syöpiä ehkäisevä vaikutus. Se säätää geenien toimintoja ja rakenteita edulliseen suuntaan. CLA on erilaisia tulehduksia ehkäisevä antioksidantti, jolla on myönteisiä vaikutuksia painonpudotukseen ja -hallintaan. Tämä elimistölle hyödyllinen rasvahappo ehkäisee myös sydän- ja verisuonitauteja. Sillä on todettu luukatoa ehkäisevä ja kohonnutta verenpainetta alentava vaikutus. Tällä konjugoidulla linolihapolla täydennetyn ruokavalion avulla kehon rasvanpoltto lisääntyy, koska silloin myös kehon hapen- ja energiankulutus lisääntyy. Mitä kevyempiin ruokiin siirrytään, sitä vähemmän ne sisältävät tätä elimistölle hyödyllistä antioksidanttia. Silloin pelkkä ruoka ei enää riitä sen varsinaiseksi lähteeksi, jolloin sitä pitää saada muualta. Fitnesstukun tehokkaiden ravintolisien avulla on helppo turvata oma riittävä CLA:n saantinsa.

CLA tehostaa painonhallintaa

CLA on linolihappo, joka vähentää selluliittia, polttaa rasvaa sekä vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia. Sen vuoksi sitä kutsutaan myös anaboliseksi yhdisteeksi. Näistä kaikista ominaisuuksista on hyötyä, kun painonpudotus on tavoitteena. CLA:sta saa apua painonhallintaan, koska se vaikuttaa suoraan adiponektiiniin ja leptiiniin, jotka ovat laihtumista ja lihomista sääteleviä hormoneita. CLA voi vähentää kehon rasvaa ja auttaa rasvahappojen taltioimisessa lihaksiin. Tämä rasvahappo on paras mahdollinen lisä, mikäli harjoittelutavoitteesi perustuvat kehon rasvan vähentämiseen ja lihasmassan ylläpitämiseen. Kehon hapen- ja energiankulutus lisääntyy liikkumalla ja silloin rasvanpolttokin tehostuu. Kehon rasvaprosentin väheneminen ei automaattisesti vaikuta siihen, että lihasmassa pienenee. Tätä linolihappoa sisältävät lisäravinteet ovat hyödyllisiä etenkin kilpailukunnon ylläpitämisessä, koska ne edesauttavat taltioimaan rasva-aineita lihaksiin. Tätä valmistetta kannattaa ehdottomasti testata, mikäli haluaa pudottaa painoaan.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
17.90 €
34%
44.90 €
67.60 €
Osta Osta
19.00 €