Vesipullot

Urheilijan pakollisiin varusteisiin kuuluu vesipullo. Jokaisella treenaajalla on oltava vähintään yksi hyvä itselle sopiva vesiapullo. Valitse juuri omiin tarkoituksiisi ...

Urheilijan pakollisiin varusteisiin kuuluu vesipullo. Jokaisella treenaajalla on oltava vähintään yksi hyvä itselle sopiva vesiapullo. Valitse juuri omiin tarkoituksiisi sopivan juomapullon, mieluisan koon ja värin. Muistathan myös, että veden juonti on tärkeää myös silloin kun et treenaa, joten juomapullo on hyvä olla olemassa muutoinkin.

Lue lisää

Vesi on tärkeää treenin yhteydessä

Treenatessa tulee usein hiki, tämä johtuu siitä, että kroppa yrittää säilyttää luonnollisen lämpötilan, ilman hikoilua kroppa ylikuumenee. Siksi on tärkeää pitää huoli nesteytyksestä treenin aikana. kaikkien salivarusteiden seasta pitäisi löytyä vesipullo. Treenin aikana ei saa unohtaa juoda ja jos vesipullo on mukana, on parempi mahdollisuus saada riittävästi vettä.

Suuret vesipullot pitkiin treeneihin

Jos suunnitelmissa on tehdä pitkä treeni, on myös juotava enemmän. Jos nestettä ei saa riittävästi, on vaarana ylikuumeneminen ja jopa pyörtyminen. Vesipulloja on saatavilla montaa eri kokoa, pitkiin treeneihin on hyvä olla mukana isompi vesipullo, jos täyttömahdollisuutta ei ole. Älä unohda juoda treenin aikana! 

Löydä oikea vesipullo

Vesipullo on erittäin tärkeä ja vaikka et treenaisikaan, on vesipullo hyvä olla mukana ja pitää nesteytyksestä huoli. Löydät valikoimastamme monia siistejä vesipulloja, jotka helpottavat veden juonnin lisäämistä ja pitävät huolen siitä, että juot treenin aikana. Saatavilla on monia eri kokoja ja malleja, jotta löydät juuri itsellesi täydellisesti sopivan juomapullon. Tilaa oma vesipullosi jo tänään ja huolehdi nesteytyksestäsi.

Piilota

Tuotemerkit

Väri

Materiaalit

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 2 vaihtoehtoa
+ 2 vaihtoehtoa
0 arvostelu
Smartshake
29.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
34.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
+ 2 vaihtoehtoa
2 arvostelu
6.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
4 arvostelu
34.90 €
Osta
Osta
+ 2 värit
9.90 €
+ 1 väri
29.90 €
+ 2 värit
9.90 €
+ 2 värit
9.90 €
+ 1 väri
29.90 €