Kehonhoito

Täältä löydät kropallesi hoitavia tuotteita, kuten pehmentäviä voiteita, karvanajelutuotteita ja aurinkosuojia....

Täältä löydät kropallesi hoitavia tuotteita, kuten pehmentäviä voiteita, karvanajelutuotteita ja aurinkosuojia.

Lue lisää

Aurinko on ihana – mutta älä unohda aurinkovoidetta

Tästä kategoriasta löydät myös aurinkovoiteemme, sillä ihon suojaaminen auringolta on kesäkuukausina tärkeää. Me kaikki rakastamme aurinkoa, se tuo energiaa ja D-vitamiinia, mutta on kuitenkin tärkeää olla varovainen ja huolehtia aurinkovoiteesta. Aurinko voi aiheuttaa ihovaurioita ja pigmenttimuutoksia. Muista siis lisätä tilaukseen aurinkovoide. 

Ihokarvojen ajelu

Lähes kaikki treenaajat tarvitsevat myös ihokarvojen ajelutuotteita, siksi Fitnesstukku pyrkii täyttämään kaikki tarpeesi valikoimassamme. Tästä kategoriasta löydät laadukkaat Gillette-tuotteet sekä miehille että naisilla. Sen lisäksi meillä on myös ihonhoitotuotteita, aurinkovoiteita, hiustenhoitotuotteita, kylmägeelejä yms. 

Hyvä vinkki

Mikäli et jo tiennyt tätä, on karvojen ajeluun valmistautuminen tärkeää. On hyvä ajella karvat joko lämpimän kylvyn tai suihkun aikana tai pian sen jälkeen. Lämpö ja kosteus auttavat pehmentämään parran/karvat ja avaa ihohuokoset. Siksi on selvää hoitaa tämä treenin yhteydessä. 

Laatuvalikoima tuotteita 

Meiltä löydät hyvän valikoiman hyvä partahöyliä. Höylän on tärkeää olla laadukas ja terä on tärkeää vaihtaa säännöllisesti, jotta vältyt haavoilta ja punaisilta pilkuilta. Muista siis vaihtaa höylään terä säännöllisesti. Ajoita vaikka uusien terien osto siihen, kun tarvitset täydennystä proteiinijauheista ja tilaa molemmat yhtä aikaa. 

Piilota

Tuotemerkit

Tuotetyypit

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
0 arvostelu
6.60 €
Osta
Osta
+ 1 väri
24.90 €
+ 1 väri
14.90 €
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
0 arvostelu
9.30 €
Osta
Osta
+ 1 väri
14.90 €
UUTUUS
UUTUUS
0 arvostelu
8.90 €
29.40 €
10.40 €