0
0
0
0

🍂 20€ ALENNUSTA 100€ TILAUKSESTA 🍂

Tsekkaa koodi ja ehdot täältä

Lihaskasvu – Kompleksi

Massan lisäämisen taito Lihasmassan kasvattaminen ei ole helppoa. Se vaatii pitkäkestoista kovaa harjoittelua ja hyvää, elimistön tarpeita vastaavaa ruokavaliota, jot... Massan lisäämisen taito Lihasmassan kasvattaminen ei ole helppoa. Se vaatii pitkäkestoista kovaa harjoittelua ja hyvää, elimistön tarpeita vastaavaa ruokavaliota, jotta keholla olisi tarpeeksi energiaa painon ja lihasmassan kasvattamiseen. Älä myöskään unohda hyviä yöunia, sillä lihakset palautuvat yön aikana. Monet ihmiset, jotka haluavat lisätä lihasmassaansa, yrittävät optimoida kaikki asiaan liittyvät tekijät, johon kuuluu myös lisäravinteet. Fitnesstukulta löytyy aivan oma tuotekategoria tuotteille, jotka on kehitetty juuri tätä tarkoitusta varten: lihasten kasvattamiseen. Lue lisää

Mikä on lihasten kasvattaja? 

Lihaksen kasvattamisen käsite on laaja. Siihen on mahdollista sijoittaa gainereja, proteiinia, kreatiinia ja vastaavia tuotteita, mutta usein sillä viitataan hieman erikoistuneempiin tuotteisiin. Esimerkkejä näistä ovat DAA, HMB, yrtti- ja kasviuutteet, tietyt vitamiinit ja kivennäisaineet, kuten sinkki ja magnesium, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä normaalille proteiinisynteesille, sekä monet muut aineet. Lihasten kasvattajia on saatavana monissa eri muodoissa ja niiden sisältövalikoima on erittäin laaja. 

 

Kuinka valita oikea lihasten kasvattaja? 

Löytääksesi sinulle oikean tuotteen on tärkeää aloittaa tavoitteistasi, mutta myös ravintolisäsuunnitelmastasi. On tärkeää valita tuote, joka toimii hyvin muiden lisäravinteidesi kanssa. Jos esimerkiksi käytät jo ZMA:ta, sinun ei todennäköisesti tarvitse ostaa lisää sinkkiä ja magnesiumia. Silloin on kiinnostavampaa tarkastella tribulusta, HMB:tä tai DAA:ta. Jotta saat paremman käsityksen kunkin tuotteen toiminnasta, on suositeltavaa lukea tuotekuvaukset huolellisesti. 

 

Fitnesstukun laaja valikoima 

Fitnesstukulla on monia erilaisia ​​tuotteita lihaksia kasvattavien tuotteiden kategoriassa. Useimmat niistä ovat saatavana kapseleina ja tabletteina, mikä tekee niistä helppoja annostella ja käyttää. Useita tuotteista voidaan yhdistää ja ne voivat olla avainkomponentti edistyneessä ruokavalio- ja liikuntasuunnitelmassa.

Piilota

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
29.90 €
Myyntimenestys
34.90 €
Chained Nutrition
43.90 €
50.90 €
34.90 €
Myyntimenestys
39.90 €
Osta 3 maksa 2
29.90 €
29.50 €
29.90 €
39.90 €
31.80 €
39.90 €
39.90 €