BCAA- ja EAA-juomat

Aminohapot ovat kehon rakennuspalikoita Aminohapot ovat kaikkien proteiinien perusrakenteita. On olemassa yhteensä 20 aminohappoa, jotka muodostavat kaiken saatavilla...

Aminohapot ovat kehon rakennuspalikoita Aminohapot ovat kaikkien proteiinien perusrakenteita. On olemassa yhteensä 20 aminohappoa, jotka muodostavat kaiken saatavilla olevan proteiinin, jota esimerkiksi hiukset, iho, lihakset, sisäelimet ja monet muut tarvitsevat. Näistä 20 aminohaposta noin puolet ovat välttämättömiä (elintärkeitä). Tämä tarkoittaa, että elimistö ei voi valmistaa niitä itse, vaan ne on saatava ruokavaliosta tai ravintolisän muodossa.

Lue lisää

BCAA ja EAA 

BCAA:t ja EAA:t ovat lyhenteitä sanoista Branched Chain Amino Acids (haaraketjuiset aminohapot) ja Essential Amino Acids (välttämättömät aminohapot). Toisin sanoen EAA:ta ovat kaikki aminohapot, joita keho ei pysty tuottamaan itse, ja tähän ryhmään kuuluvat myös BCAA:t. Nämä kaksi aminohapporyhmää ovat epäilemättä suosituimpia paljon treenaavien keskuudessa. Fitnesstukulla on siksi laaja valikoima tuotteita, jotka sisältävät näitä tärkeitä aminohappoja. 

 

Ihanan raikkaita juomia 

Aminohappoja on saatavilla monissa eri muodoissa, mutta ehkä käytännöllisimpiä ja herkullisimpia ovat ne, jotka ovat jo sekoitettuja ja valmiina juotavaksi. Valmis juoma on usein yksinkertaisin ja maukkain vaihtoehto. Ei ole helppoa sanoa ei ihanan herkulliselle, kylmälle ja hiilihapotetulle juomalle, joka on yleensä myös täysin sokeriton, mutta joka sen sijaan sisältää vapaita aminohappoja. Tölkki tai pullo on myös helppo kuljettaa aina mukana. Vältät jauheen ja shakerin aiheuttamaa sotkua, ja sinun tarvitsee vain avata tölkki ja nauttia raikkaasta juomasta. 

 

Suuri valikoima tuotteita 

Fitnesstukulla on laaja valikoima valmiiksi sekoitettuja, aminohappoja sisältäviä tuotteita. Löydät tuotteita, joissa on erilaisia ​​määriä ja erityyppisiä aminohappoja, valtavan valikoiman eri makuja, sekä voimakkaasti hiilihapotettuja juomia tai juomia ilman hiilihappoja. Juomissa voi olla luonnollisia, hedelmistä peräisin olevia makuaineita tai ei lähes ollenkaan makuaineita, ja vaihtoehdot vaihtelevat tölkeistä pulloihin. 

 

Meiltä löytyy valmiiksi sekoitettuja juomia jokaiselle. Tuotteille on monesti yhteistä se, että ne on helppo ottaa mukaan, niissä on hyvä aminohappopitoisuus ja ne maistuvat parhaalta hyvin jäähdytettynä. Tutustu Fitnesstukun valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

Piilota

Tuotemerkit

Maku

Keskeytä
Käytä suodatusta
36%
+ 12 vaihtoehtoa
36%
+ 12 vaihtoehtoa
30 arvostelu
44.90 €
69.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
+ 3 vaihtoehtoa
Määräalennus
+ 3 vaihtoehtoa
13 arvostelu
28.00 €
Osta
Osta
36%
+ 1 vaihtoehto
36%
+ 1 vaihtoehto
0 arvostelu
44.90 €
69.90 €
Osta
Osta
42.90 €
Osta
Osta
25%
+ 2 vaihtoehtoa
25%
+ 2 vaihtoehtoa
2 arvostelu
Pantti sisältyy hintaan
44.90 €
60.00 €
Pantti sisältyy hintaan
Osta
Osta
Pantti sisältyy hintaan