Kuntopyörä

Jokaisen liikkujan peruskuntolaite treenitavoitteeseen katsomatta. Takuuvarma kunnon kohottaja säällä kuin säällä!...

Jokaisen liikkujan peruskuntolaite treenitavoitteeseen katsomatta. Takuuvarma kunnon kohottaja säällä kuin säällä!

Lue lisää

Treenaa kuntopyörällä

On tärkeää liikkua päivittäin, jotta pysyt kunnossa ja voit arjessa hyvin. Kuntopyörä voi auttaa tässä. Jos sinulla on tämä treeniväline kotona, voit saada tarvittavaa liikuntaa hyvin helposti. Pyöräile telkkarin edessä tai musiikkia kuunnellessa tehdäksesi siitä hauskempaa. Saat mahdollisuuden treenata silloin, kun sinulla on aikaa, eikä huono keli ulkona estä kotona pyöräilyä.

Kasaan taittuvat kuntopyörät säästävät tilaa

Vastoin monien luuloa, kuntopyörän ei tarvitse viedä paljoa tilaa. Nykyään on saatavilla nimittäin myös kasaan taittuvia kuntopyöriä. On olemassa monia erilaisia pyöriä ja moni niistä on nykyisin kasaan taittuva. Näin saat pyörän helposti sivuun treeniin päätteeksi, vaikka vaatekomeroon tai sängyn alle. Näin sinulla on mahdollisuus treenata omilla ehdoillasi ja on suurempi mahdollisuus, että treeni myös tapahtuu. 

Valitse malli oman tarpeesi mukaan

On saatavilla monia eri malleja, joista valita, ja voit sen ansiosta löytää sinulle täydellisesti sopivan kuntopyörän. Riippumatta siitä, haluatko kasaan taittuvan pyörän tai useita vaihteita. Meiltä löydät laadukkaita ja hintansa arvoisia kuntopyöriä useilta merkeiltä. Riippumatta siitä onko tavoitteesi treenata pyörämaratoonia varten vai haluatko vain hieman lisäliikuntaa arkeen, meiltä löytyy pyörä sinulle.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
25%
374.90 €
499.00 €
+ 1 vaihtoehto
59.90 €
Osta
Osta
30%
419.00 €
599.90 €