Omega 3

Elintärkeät rasvahapot Rasva ei ainoastaan ​​anna keholle energiaa, vaan sillä on myös tärkeä rooli monissa kehon normaaleissa toiminnoissa. Rasva toimii energiavaras...

Elintärkeät rasvahapot Rasva ei ainoastaan ​​anna keholle energiaa, vaan sillä on myös tärkeä rooli monissa kehon normaaleissa toiminnoissa. Rasva toimii energiavarastona, iskunvaimentimena ja elinten suojana, sekä auttaa kehoa ylläpitämään normaalin lämpötilan. Muilla rasvahapoilla on vielä tärkeämpiä tehtäviä, mukaan lukien EPA:lla ja DHA:lla, jotka ovat Omega-3-rasvoja. Omega-3 on esimerkki välttämättömien rasvahappojen ryhmästä ja Omega-3 sisältää puolestaan ​​pitkiä rasvahappoja EPA ja DHA, jotka tunnetaan positiivisista terveysvaikutuksistaan. EPA ja DHA ovat tärkeitä rasvahappoja, joita joskus esiintyy rasvaisissa kaloissa ja joilla on useita myönteisiä terveysvaikutuksia muun muassa aivoille ja hermostolle.

Lue lisää

Omega-3 on tärkeä keholle 

Omega-3 on itse asiassa useiden monityydyttymättömien rasvahappojen yhteinen nimi. EPA ja DHA ovat kaksi tämän ryhmän tärkeimmistä rasvahapoista, ja niillä on monia terveyshyötyjä. Ne edistävät muun muassa normaalia sydämen ja verisuonten toimintaa ja niillä on myös tärkeä merkitys aivoille ja silmille. EPA ja DHA ovat myös tärkeitä verenpaineen ja normaalin veren rasvatason kannalta. 

 

Monet ihmiset eivät syö tarpeeksi monipuolisesti saadakseen riittävästi Omega-3-rasvahappoja ruokavalion kautta. Näin ollen lisäravinteet ovat erittäin hyödyllisiä. Fitnesstukku tarjoaa laajan valikoiman Omega-3-rasvahappoja tavallisten kapselien, pehmeiden kapseleiden ja myös nestemäisten tuotteiden muodossa. Kokeilemalla yhtä näistä tuotteista voit nopeasti saada tarpeeksi rasvahappoja päivittäisen tarpeen kattamiseksi. 

 

Kuinka paljon Omega-3:ta sinä tarvitset? 

Vaikka Omega-3-rasvahappoja on mahdollista saada ruoan kautta, ei ole kovinkaan epätavallista, että sen saanti on usein vähäistä. Silloin voi olla hyvä hankkia Omega-3-kapseleita, jotka täydentävät tehokkaasti monipuolista ruokavaliota. Jos et ole varma, kuinka paljon tarvitset, päivittäinen suositeltu saanti on usein ilmoitettu pakkauksessa. Esimerkiksi lisäämällä 250 mg EPA:ta ja DHA:ta päivittäin saat positiivisia vaikutuksia sydämelle, aivoille ja näkökyvylle. Positiivinen vaikutus veren rasvoihin ilmenee, kun EPA:ta ja DHA:ta otetaan yhteensä 5 g päivässä. 

 

Käytä ympäri vuoden 

Omega-3 on tärkeä ravintoaine, jota keho käyttää päivittäin. Voit siis hyvällä omallatunnolla käyttää suosikkituotettasi ympäri vuoden. Omega-3-rasvahappoja suositellaan käytettäväksi aterioiden yhteydessä. Monet ottavat kapselit tai nestemäisen öljyn juuri ennen ateriaa, mikä vähentää mahdollisten happamien röyhtäisyjen riskiä. 

 

Valitse yksi tai useampi tuote Fitnesstukun suuresta valikoimasta. Tuotteita on saatavana monissa eri muodoissa ja eri pitoisuuksilla, jotta löydät sinulle parhaiten sopivan tuotteen.

Piilota

Tuotemerkit

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
19.90 €
Määräalennus
20.90 €
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
9.90 €
Määräalennus
9.50 €
Määräalennus
15.00 €
Määräalennus
22.90 €
Määräalennus
38.00 €
Määräalennus
Määräalennus
Elexir Pharma
42.90 €
Määräalennus
32.50 €
Määräalennus
15.00 €
Määräalennus
11.90 €
Määräalennus
13.90 €
Määräalennus
29.90 €
Määräalennus
19.90 €
Määräalennus
27.00 €
Määräalennus
14.90 €
Määräalennus
23.90 €
Määräalennus
12.90 €
Määräalennus
17.90 €
Määräalennus
29.90 €