Palautuminen

Palautuminen on tärkeä osa treeniä Jotta saat kaiken hyödyn treeneistä, on tärkeää huomioida muutamia perusasioita. Jos jossakin näistä on puutteita, harjoitustulos k...

Palautuminen on tärkeä osa treeniä Jotta saat kaiken hyödyn treeneistä, on tärkeää huomioida muutamia perusasioita. Jos jossakin näistä on puutteita, harjoitustulos kärsii. Ensisijaisia ​​tekijöitä maksimaalisten harjoittelutulosten saavuttamiseksi ovat huolellisesti suunniteltu ja hyvin toteutettu harjoittelu, yksilöllisesti sovittu ruokavalio ja lepo. Lepo ja ruokavalio voidaan yhdistää palautumisen käsitteeseen, joka on juuri sitä, mitä tarvitaan kovien harjoitusten jälkeen.

Lue lisää

Uni, ruokavalio ja nesteytys 

Palautuminen voidaan jakaa moniin eri osiin, joista uni on erittäin tärkeä tekijä, mutta yhtä tärkeä on myös hyvä ruokavalio, joka sisältää riittävän nesteen saannin. Ruoalla on ratkaiseva merkitys harjoitustulosten kannalta, koska juuri ruokavalion kautta keho saa kaikki rakennuspalikat, joita se tarvitsee lihaksissa harjoituksen aikana esiintyvien mikrovaurioiden korjaamiseen, ja tarpeeksi materiaalia ylikompensoimiseksi, tai toisin sanoen lihasten rakentamiseksi. 

 

Hiilihydraatit ovat energiaa 

Ensisijainen energianlähde kehon soluissa on hiilihydraatit. Hiilihydraatit ovat yksinkertainen ja nopea energialähde keholle. Keho käyttää myös rasvaa, mutta energian saaminen rasvahaposta kestää kauemmin kuin hiilihydraateista. Urheilija tarvitsee siksi usein enemmän hiilihydraatteja kuin rasvaa. Ruoan avulla voit varmistaa, että lihaksilla on aina hiilihydraatteja saatavilla, mutta saatavana on myös laaja valikoima tuotteita, jossa on puhtaita hiilihydraatteja eri muodoissa ja jotka ovat erittäin käytännöllisiä silloin, kun haluat tankata ylimääräisiä hiilihydraatteja ja näin ollen antaa itsellesi parhaat olosuhteet harjoittelun aikana. 

 

Proteiini rakentaa lihaksia 

Proteiini on erittäin tärkeä osa palautumista. Proteiini on perusrakenne, jota keho käyttää kudosten korjaamiseen ja rakentamiseen. Riittävä proteiinin saanti on välttämätöntä lihasmassan ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi. Suurin osa proteiinista tulisi saada ruoasta, mutta lisäravinteilla voit helposti lisätä proteiinin saantia. Voit myös ajoittaa saannin tärkeisiin aikoihin, kuten heti kovan treenin jälkeen. 

 

Palautuminen on tärkeää, riippumatta siitä, millä tasolla treenaat. Fitnesstukulla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joiden avulla voit räätälöidä palautumisesi treeniesi ja tavoitteidesi perusteella.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
+ 6 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 6 vaihtoehtoa
21.90 €
Osta
Osta
+ 6 vaihtoehtoa
64.90 €
Osta
Osta
+ 4 vaihtoehtoa
84.90 €
Osta
Osta
+ 4 vaihtoehtoa
21.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
+ 1 vaihtoehto
Star Nutrition
18.90 €
Osta
Osta
+ 3 vaihtoehtoa
49.90 €
Osta
Osta
12%
224.90 €
254.70 €
Osta
Osta