Muut painot

Vapaat painot ovat jokaisen kotona treenaavan perusväline, joilla voi treenata koko kehon lihaksia. Vapaillapainoilla harjoittelu mahdollistaa vapaammat liikeradat kuin k...

Vapaat painot ovat jokaisen kotona treenaavan perusväline, joilla voi treenata koko kehon lihaksia. Vapaillapainoilla harjoittelu mahdollistaa vapaammat liikeradat kuin kiinteiden kuntosalilaitteiden käytössä. Näin ollen vapailla painoilla säästät niveliä rasitukselta. Monipuolisessa valikoimassamme on muun muassa erilaisia vapaita painoja, kuten käsipainoja, kahvakuulia, sekä pumppitanko-settejä. Tankoihin saat mukavasti vaihtelevaa kuormitusta levyjen määrää vaihtelemalla. Pumppitanko-setti ja kahvakuula on jokaisen kovaa kotona treenaavan ykkössijoitus. Ja kroppa kiittää!

Lue lisää

Oletko päättänyt aloittaa treenaamisen? Meiltä löydät laajan valikoiman painoja, jotka ovat ideaalisia voimaharjoitteluun ja funktionaaliseen treeniin, sekä kotona että salilla. 

Monipuolinen treeni yksinkertaisilla välineillä 

Voimaharjoittelusta on monia hyötyjä. Oletpa sitten aloittelija ja haluat kehittää kroppaa tai treenaat pudottaaksesi painoa, tai olet jo kokenut salilla kävijä, meiltä löydät tarvitsemasi varusteet. Painoilla harjoittelun etuja ovat esimerkiksi se, että voit yhdistää voiman ja tasapainon treenaamisen, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Löydät täältä kaiken yksinkertaisista nilkkapainoista eri painoisiin kuntopalloihin. 

Piilota
OUTLET
+ 2 vaihtoehtoa
OUTLET
+ 2 vaihtoehtoa
Master Fitness
89.90 €
Osta Osta
+ 3 vaihtoehtoa
34.90 €
Osta Osta
59.95 €
59.95 €
+ 3 vaihtoehtoa
+ 3 vaihtoehtoa
Gymstick
71.90 €
Osta Osta
84.90 €
44.90 €
OUTLET
40%
20.94 €
34.90 €
129.00 €
99.90 €
89.99 €
+ 2 vaihtoehtoa
49.00 €
Osta Osta
31.90 €
34.90 €
Seuraa Seuraa