Tribulus

Tribulus terrestris (okarennokki) on kasvi, jonka ensimmäisenä kuvaili Carl von Linné. Hän ei todellakaan tiennyt, kuinka suosittu tästä kasvista tulisi vuosia myöhemmin....

Tribulus terrestris (okarennokki) on kasvi, jonka ensimmäisenä kuvaili Carl von Linné. Hän ei todellakaan tiennyt, kuinka suosittu tästä kasvista tulisi vuosia myöhemmin. Tribulus on melko huomaamaton, vihreä pieni kasvi, jolla on pienet valko-keltaiset ​​kukat. Kukkia ja lehtiä käytetään uutteiden valmistukseen, ja Aasiassa, etenkin Kiinassa ja Intiassa, Tribulusta on käytetty hyvin pitkään.

Lue lisää

Eri vahvuudet ja saponiinit 

Tribulus sisältää aineita, joita kutsutaan saponiineiksi. Kasvit käyttävät usein erilaisia ​​saponiineja suojautuakseen erilaisilta hyönteisiltä ja tribulus sisältää luonnostaan ​​runsaasti näitä aineita. Saponiinit ovat Tribuluksen kiinnostavin aktiivinen ainesosa ja siksi on olemassa tuotteita, joissa on eri vahvuisia uutteita. Mitä suurempi saponiinien prosenttiosuus on, sitä enemmän muuta sisältöä on suodatettu pois. 

Lihasten kasvattaja 

Tribulus kuuluu tuoteryhmään Lihasten kasvattajat. Se on erittäin suosittu tuote, joka sopii hyvin yhteen myös muiden saman kategorian tuotteiden kanssa, koska se on niin ainutlaatuinen. Monet ihmiset käyttävät Tribulusta sekä lihasmassan kasvatuksen että rasvanpolton aikana, toiset taas ympäri vuoden. Tribulusta voivat käyttää sekä miehet että naiset ja se toimii parhaiten hyvän ruokavalion ja raskaan voimaharjoittelun kanssa. 

Oikean tuotteen valinta 

Sinulle sopivan Tribulus-tuotteen valitseminen on helppoa. Valitse joko tuote, jossa on korkea saponiinien osuus tai pienempi saponiinipitoisuus. Jos et ole aiemmin kokeillut Tribulusta, on vaikea tietää, mikä näistä sopii sinulle parhaiten. Silloin on yleensä hyvä aloittaa tuotteella, joka sisältää runsaasti saponiinia, koska se on ensisijainen vaikuttava aine. Fitnesstukulla on laaja valikoima Tribulus-tuotteita useilla eri vahvuuksilla.

Piilota
Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
43 arvostelu
22.90 €
Määräalennus
Määräalennus
15 arvostelu
42.90 €
26.17 €
Määräalennus
39.00 €