Hyperice

Hypericen tavoitteena on tarjota urheilijoille työvälineet oman suorituskyvyn parantamiseen nopeamman palautumisen kautta sekä vammojen ehkäisyn ja liikkuvuuden parantami...

Hypericen tavoitteena on tarjota urheilijoille työvälineet oman suorituskyvyn parantamiseen nopeamman palautumisen kautta sekä vammojen ehkäisyn ja liikkuvuuden parantamisen avulla. Kaikki Hyperice-tuotteet on kehitetty ja testattu vastaamaan maailman parhaiden urheilijoiden korkeita vaatimuksia. Nyt ne ovat saatavilla kaikille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja suorituskykyään, kuntotasosta riippumatta.

Lue lisää

Palaudu kuten ammattilaiset

Jos olet yksi niistä monista, jotka haluavat olla mahdollisimman aktiivisia arjessa, vaeltaa paljon vuoristossa, lyödä henkilökohtaisia ennätyksiä harjoituksissa tai osallistua kuntokilpailuihin, palautumisen tulee olla prioriteettilistallasi. Riittävä ja asianmukainen palautuminen voi auttaa sinua suoriutumaan paremmin.

Tee lisää sitä mitä rakastat

Amerikkalainen yritys Hyperice on yksi alan johtavista palautumisen suhteen. He ovat kehittäneet sarjan huippuluokan palautumistuotteita, jotka rakentavat lihaksia ja valmistavat sinut seuraavaan harjoitukseen nopeammin. Itse asiassa Fastname 2021 tunnusti heidät yhdeksi maailman innovatiivisimmista yrityksistä.Hyperice-sarjaan kuuluu kaikkea hierontapistooleista ja jalkahierontalaitteista meditaatiotreeneihin. Heidän tuotteitaan käyttävät maailmankuulut urheilijat, kuten Erling Braut Haaland ja Naomi Osaka.

Jos sinulla on usein lihassolmuja selässäsi tai jos tunnet olosi jäykiksi tietyissä paikoissa, Hypervolt-hierontapistooli voi olla kokeilemisen arvoinen.

Neljä hyvää syytä miksi tarvitset hierontapistoolin

1. Lisää verenkiertoa

Hyperice-tuotteiden edistynyt teknologia auttaa lisäämään verenkiertoa kehossa. Tutkimukset osoittavat, että lisääntyneellä verenkierrolla on positiivisia vaikutuksia moniin kehon prosesseihin. Se auttaa muun muassa kehoa huolehtimaan paremmin stressihormoneista, jotka puolestaan voivat helpottaa sydäntä ja parantaa mielialaa ja unta.

2. Helpostusta jäykille lihaksille

Jäykät lihakset ovat jotain, mitä useimmat meistä ovat kokeneet - varsinkin jos harjoitusten välillä on useita päiviä tai viikkoja. Mikään ei ole ärsyttävämpää hyvän harjoituksen jälkeen, kuin seuraavien päivien "rangaistus" jäykillä ja kipeillä lihaksilla.

3. Vältä vammoja

Raskaan harjoituksen jälkeen kehon lihakset ovat murtuneet ja väsyneet. Hypericen palautumistuotteiden avulla voit vähentää turvotusta ja elvyttää lihaksia. Jos jätät palautumisen väliin ja aloitat seuraavan harjoituksen ennen kuin kroppa on palautunut, vaarana on sekä lihasten kuluminen että muut harjoitusvammat.

4.Tehosta edistymistäsi

Kun kroppa on levännyt, vapaa vammoista ja täynnä energiaa, on sanomattakin selvää, että se pystyy suoriutumaan paremmin. Palautuminen auttaa kehoa pysymään huipulla. Voi tehostaa edistymistäsi. Juuri tästä syystä palautuminen on niin tärkeää.

Haluatko tietää lisää Hyperice-tuotteista?

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun sinulle. Hyviä treenejä ja hyvää palautumista!
 

Piilota

Tuotekategoria

Keskeytä
Käytä suodatusta
Edullinen
Edullinen
0 arvostelu
79.92 €
Alhaisin hinta 79.92 €
Alhaisin hinta 79.92 €
Edullinen
52.43 €
Alhaisin hinta 52.43 €
Alhaisin hinta 52.43 €
Edullinen
44.94 €
Alhaisin hinta 44.94 €
Alhaisin hinta 44.94 €
249.90 €
69.90 €