Treenitelineet

Teline on monille itsestäänselvä osa kotisalin varustusta. Treenitelineet ovat laaja käsite monille eri varianteille, joille on erilaisia ominaisuuksia ja joita voidaan k...

Teline on monille itsestäänselvä osa kotisalin varustusta. Treenitelineet ovat laaja käsite monille eri varianteille, joille on erilaisia ominaisuuksia ja joita voidaan käyttää erilaisiin harjoituksiin ja tavoitteesiin kotisalilla. Riippumatta siitä, onko kyseessä telin levytangolle painonnostoon vai teline, jota koko perhe voi käyttää tai apuväline kuntoutuksessa, meiltä löytyy teline sinulle.

Lue lisää

Turvallista treeniä levytankotelineen kanssa

Raskaat nostot levytangolla vaativat telineen tangon laskemista varten, jotta vältyt turhilta riskeiltä ja loukkaantumisilta. Levytankoteline voi myös avustaa suorittamaan raskaampia nostoja, kun saat painon haluamaasi alkuasentoon harjoitukselle eikä sinun taritse ensin nostella tankoa ylös ja sitten aloittaa liike.

Jos teline on riittävän kehittynyt, tulee sen turvamekanismista tavallaan suojaverkko, kun suoritat perusharjoituksia, kuten penkkipunnerrusta ja kyykkyjä. Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos useimmiten treenaat yksin. Turvavarret asetetaan sopivaan korkeuteen ja ne turvaavat sinut, jos satut lastaamaan tankoon liikaa painoja. Vältyt näin riskiltä jäädä raskaiden painojen alle jumiin.

Treenitelineet eri tilanteisiin

Riippuen siitä, mitä treenimuotoa tai liikettä harjoittelet, on olemassa eri tyyppisiä telineitä.

Olemme kasanneet Fitnesstukkuun laajan valikoiman. Alla muutama tavallisin telinetyyppi, jotta löydät helpommin juuri itsellesi sopivan tuotteen:

Half Rack – Tämän tyyppinen levytankoteline voidaan nähdä puolihäkkinä, joka on varustettu pienillä rei’illä, joihin voit asettaa J-koukut ja turvavarret sopivaan korkeuteen. Osa half-rackeistä mahdollistaa myös leuanvedot ja osassa on myös painoille pidikeet. Tämän telineen etu on sen tukeva runko ja turvavarret (nämä usein puuttuvat yksinkertaisemmista telineistä). Telineen muoto on avoin ja se tarjoaa suhteellisen vapaat liikkeet.

Power Rack – Tämä monipuolinen teline muistuttaa melkein häkkiä neliömäisen teräsrunkonsa kanssa. Tämä nostoteline on niin tukeva, että se soveltuu hyvin raskaisiin nostoihin, mutta saat myös sen avulla aikaan hyvin tehokkaan treeniin kehonpainollasi. Telineen sivuilla on yleensä turvatoimintoja turvallisen tangolla treenaamisen takaamiseksi ja siinä on usein toimintoja, jotka mahdollistavat monipuoliset treenit. Yhteisvetona tämän tyyppinen teline on kyykkyteline, penkkipunnerrusteline, levytankoteline, kaikki yhdessä. Lisäksi saat myös tehtyä leuanvedot ja voit myös treenata vastusnauhoilla ja paljon muuta. Tämä on telineistä turvallisin ja maksimi kuormitus on usein korkein.

Squat Rack – Vapaasti seisova teline yksinkertaisiin levytankoharjoituksiin. Tämän telineen kanssa onnistuvat klassiset harjoitukset, kuten soutu, olkaprässi, kyykky ja penkkipunnerrus. Telineitä on saatavilal useita eri kokoja ja muotoja, mutta ne koostuvat tavallisimman kahdesta vertikaalisesta atngosta yhteenhitsattuna horisontaaliseen tankoon. Tämän telineen etuna on, että se vie vähemmän tilaa, mutta maksimikuormitus on pienempi verrattuna kiinteästi asennettaviin telineisiin.

Kunnon levytangolla, telineellä ja penkillä tarjoat itsellesi mahdollisuuden päästä treeneissä pitkälle!

Piilota

Tuotemerkit

Telinetyyppi

Keskeytä
Käytä suodatusta
SPRING SALE
20%
223.20 €
Alhaisin hinta 279.00 € (-20%)
Alhaisin hinta 279.00 € (-20%)
SPRING SALE
Edullinen
211.92 €
Alhaisin hinta 211.92 €
Alhaisin hinta 211.92 €
Edullinen
699.00 €
Alhaisin hinta 699.00 €
Alhaisin hinta 699.00 €
SPRING SALE
279.92 €
SPRING SALE
25%
187.42 €
249.90 €