TheraBody

”Our mission is to provide you with the effective natural solutions you need to take charge of your daily wellness. We’ve combined education, innovation, and over a decad...

”Our mission is to provide you with the effective natural solutions you need to take charge of your daily wellness. We’ve combined education, innovation, and over a decade of pioneering within the tech wellness space to make wellness more accessible for everybody.”

Lue lisää

Yhden henkilön tarpeesta ratkaisuksi kaikille. Theragun käsittely. Traumaattisen moottoripyöräonnettomuuden jälkeen perustajamme Dr. Jason Wersland etsii ratkaisua heikentävään kipuunsa. Kun mikään markkinoilla ei auta, hän suunnittelee tilapäisen välineen, joka toimii, luoden tietämättään ensimmäisen Theragunin. Percussion therapy, tai lyöntiterapia, nopeuttaa ja tehostaa lihaskuitujen korjautumista antamalla nopeita painepulsseja, tiivistettyinä, lyhyinä sykkeinä syvälle kehon kudoksiin. Tämä lisää kriittisten alueiden verenkiertoa, mikä mahdollistaa kivunlievityksen ja sitä kautta paremman toiminnan ja liikeradan. 

Innovaatio löytyy DNA:stamme. Yli 10 vuotta sitten, potilaspalautteen ja Dr. Jasonin kiropraktikkokompetenssi asettivat riman korkeille tehokkuusstandardeillemme. Nykypäivänä työskentelemme maailman kärjessä olevien fysioterapeuttien, kouluttajien, insinöörien ja tutkijoiden kanssa tuotekehityksemme jokaisessa käänteessä. Kun tarpeesi kehittyvät, me jatkamme innovatiivisina. 

Voimaa koulutuksen kautta. Aivan liian pitkään saavuttamattomuus esti kaikkia löytämästä ja kokemasta terveyttä ja hyvinvointia. Sen takia koulutus on keskeisessä asemassa Therabodylle. Ratkaisu, josta ihmiset eivät tiedä tai jota he eivät osaa käyttää, ei ole ratkaisu. Therabody-sovelluksemme, Theragun University ja podcast ovat osia, joihin keskitymme koulutuksessa ja toivomme, että ne auttavat sinua ymmärtämään enemmän ja löytämään sinulle toimivat hyvinvointirutiinit, metodit ja ajatustavat. 

Piilota

Tuotekategoria

Keskeytä
Käytä suodatusta
949.90 €
Osta
Osta