Takaisin
Ultimate Run Bra Padded, Black
Ultimate Run Bra Padded, Black

Ultimate Run Bra Padded, Black

Shock Absorber

74.99 €
Norm.hinta 74.99 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Koko:
Rajoitettu saatavuus
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #U10057R | EAN 8058132494749
Urheiluliivi huippusuorittajalle! Ultimate Run Bra Padded on suunniteltu erityisesti tarjoamaan 100% tukea juoksuun ja vastaaviin aktiviteetteihin.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Urheiluliivi huippusuorittajalle! Ultimate Run Bra Padded on suunniteltu erityisesti tarjoamaan 100% tukea juoksuun ja vastaaviin aktiviteetteihin. Se siirtää kosteutta pois ja pitää kehon kuivana koko treenin ajan. Leveät, topatut olkaimet eivät paina olkapäitä ja siinä on älykäs kiinnitys niskassa ja takana kuten tavallisessa rintaliivissä.

Kuten muutkin Shock Absorberin urheiluliivit, Ultimate Run Bra Padded on tieteellisesti todistettu vähentävän kolmiulotteisia rintaliikkeitä jopa 74%, mikä antaa sinulle parhaan mahdollisen tuen, mukavuuden ja itseluottamuksen treenatessasi.

Sopii korkeatehoiseen harjoitteluun Kaksinkertaiset kiinnikkeet takana Topatut ja rei'itetyt kupit Kosteutta siirtävä Nopeasti kuivuva

Materiaali: 52% polyamidia, 33% elastaania, 15% polyesteriä

Tietoa Shock Absorberista:

Shock Absorber eroaa muista urheiluliiveistä sillä, että se on suunniteltu huomioimaan sekä kuppikoko että ympärysmitta. Heidän tekninen suunnittelutiiminsä ymmärtää ainutlaatuisesti naisten vartalonmuodot ja he ovat käyttäneet alusvaatesuunnittelussa käytettyjä teknisiä periaatteita varmistaakseen, että Shock Absorber tarjoaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja suorituskyvyn lajista riippumatta. Tämä saavutetaan huippuluokkaisen rakenteen avulla ja käyttämällä korkealaatuisia kuituja.