Takaisin
SPRING SALE
15%
Inferno Black, 300 g, Fruit Punch Fury

Inferno Black, 300 g Fruit

STACKER2 Europe
SPRING SALE
15%

23.79 €
Alin 30 päivän hinta 27.99 € (-15%) Norm.hinta 27.99 €
79.30 € / kg
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9988-007R | EAN 8717472070159
Inferno Black on lisäravinne Stackerilta. Tämä on yksinkertaistettu PWO keskittyen tunnettuihin ainesosiin ilman kummallisuuksia.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Inferno Black on yksinkertaistettu, puhdas PWO, joka on täysin vapaa turhilta täyteaineilta ja muilta ihmeellisyyksiltä. Stacker on keskittynyt tässä tuotteessa huolellisesti testattuihin ainesosiin riittävissä määrissä, luodakseen PWO:n joka pienestä 10 g annoksesta huolimatta takaa kokeneelle urheilijalle kaiken tarvittavan. Yksi mitallinen sisältää myös 300 mg kofeiinia, eli ihan kevyttä tavaraa tämä ei ole.

  • Yksinkertaistettu resepti
  • Tarkkaan testatut ainesosat
  • 300 mg kofeiinia per annos
  • Ei turhia täyteaineita

PWO:n valinta voi olla yksi haastavimpia tehtäviä. Valikoima on suuri ja moni tuote sisältää monimutkaisia ainesosia, joiden tarkoituksen ymmärtäminen vaatii hieman opiskelua. Stackerin Black Inferno on vahva kontrasti tähän. Tämä PWO on täysin vapaa hankaluuksista ja fokus on tunnetuissa, tutkituissa ainesosissa, joita kokeneet urheilijat aina etsivät PWO:sta.

 

Inferno Black sisältää sitrulliinia, AAKG:ta, beeta-alaniinia, tauriinia ja reilun annoksen kofeiinia. Nämä ainekset täyttävät kaikki vaatimukset ennen rankkaa treeniä. Kofeiini piristää ja parantaa keskittymistä, samalla kun beeta-alaniini takaa nykyisin tunnetun pistelevän fiiliksen kropassa.

 

Nauti tämä PWO noin 15 minuuttia ennen treenin alkua, eli vaikka jo pukuhuoneessa, niin olet sitten valmiina vetämään kunnon treenit.

 

Annoksia pakkauksessa: 30

 

Suositeltu päivittäisannos: Sekoita 1 mitallinen (10 g) ja 2 dl vettä, juo noin 15 min ennen treeniä. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

1 mitta (10 g)

L-Sitrulliini

4 000 mg

Beeta-Alaniini

3 000 mg

L-Arginiini AKG

1 000 mg

Tauriini

1 000 mg

Kofeiini

300 mg

 

Ainesosat ja allergeenit:

L-Sitrulliini, beeta-alaniini, L-arginiini-alfa-ketoglutaraatti, tauriini, kofeiini, aromi, makeutusaine (sukraloosi), väri (betakaroteeni, punajuurijauhe).

 

Säilytys:

Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

 

Tietoa:
Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville (300 mg per annos, 150 mg / 100 ml valmista juomaa).