Takaisin
SPRING SALE
15%
Weider 12 x JOE'S Vegan Soft Bar 50 g Brownie Cappuccino

12 x JOE'S Vegan Soft Bar 50 g Brownie Cappuccino Brownie Cappucino

Weider
SPRING SALE
15%

25.41 €
Alin 30 päivän hinta 29.90 € (-15%) Norm.hinta 29.90 €
42.35 € / kg
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #FP9789-2253.MASTER | EAN 4044782116456

JOE'S Vegan Soft Bar 50 g Weideriltä on pehmeä ja vegaaninen proteiinipatukka, joka yhdistää proteiinia useista eri lähteistä tarjotakseen täydellisen aminohappo profiilin.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

JOE'S Vegan Soft Bar on vihreä vaihtoehto sinulle, joka haluat 100 % vegaanisen tuotteen. Tämä proteiinipatukka yhdistää useita erilaisia ​​vegaanisia proteiinilähteitä täydellisen proteiinin tuottamiseksi. Pehmeän, ihanan koostumuksensa ja herkullisen makunsa ansiosta tämä on täydellinen patukka välipalaksi tai treenin jälkeen.

  • Vegaaninen proteiinipatukka
  • Useita proteiinin lähteitä
  • Pehmeä koostumus
  • Korkea proteiinipitoisuus

Jos olet kasvissyöjä tai vegaani tai ehkä haluat vain kokeilla jotain, joka ei perustu eläinperäisiin tuotteisiin, tämä on patukka sinulle. JOE'S Vegan Soft Barilla on pehmeä koostumus, herkullinen maku ja fantastinen sisältö. Vegaaninen patukka, jossa on vähän sokeria ja korkea proteiinipitoisuus.

Jokainen patukka tarjoaa 15 grammaa proteiinia mutta vain 1,4 grammaa sokereita. Tämän lisäksi siinä on 3,8 grammaa ravintokuitua. Proteiini on peräisin yksinomaan kasviperäisistä lähteistä ja lisäksi useista lähteistä. Tämä tarjoaa täydellisen aminohappo profiilin ja täysipainoisen proteiinin, joka edistää sekä lihasmassan rakentamista että säilyttämistä.

Ota patukka mukaasi minne tahansa, joten sinulla on aina herkullinen ja proteiinipitoinen välipala valmiina, kun on aika tankata energiaa. Vegan Soft Bar sopii myös erittäin hyvin treenin jälkeen. Nämä patukat toimitetaan laatikossa, joka sisältää yhteensä 12 patukkaa.

Annoksia pakkauksessa: Herkullinen vegaaninen patukka, jota voi syödä välipalana tai treenin jälkeen. Yksi laatikko sisältää 12 patukkaa.

Ravintosisältö:

Brownie Cappuccino

Per 100 g

Per 50 g

DRI % *

Energiaa

1 638 kJ / 394 kcal

819 kJ / 197 kcal

 

Rasvaa

20 g

10 g

 

- josta tyydyttyneitä rasvoja

8 g

4 g

 

Hiilihydraatteja

32 g

16 g

 

- josta sokereita

2,8 g

1,4 g

 

- joista polyoleja

28 g

14 g

 

Kuitua

7,6 g

3,8 g

 

Proteiinia

29 g

15 g

 

Suolaa

1,02 g

0,51 g

17 / 9

* Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Brownie Cappuccino: 31 % vegaanista kuorrutusta makeutusaineella (makeutusaine (maltitoli), kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaineet (lesitiinit), aromi), SOIJAPROTEIINI, hydrolysoitu VEHNÄGLUTEENI, MANTELI, kosteutta säilyttävä aine (glyseroli), täyteaine (polydekstroosi), herne proteiini, riisiproteiini, kurpitsansiemenproteiini, kaakaomassa, SOIJAÖLJY, kaakaoa sisältävät SOIJAPROTEIINILASTUT (SOIJAPROTEIINI, vähärasvainen kaakaojauhe, tapiokatärkkelys), vähärasvainen kaakaojauhe, aromit, suola, emulgointiaineet (SOIJALESITIINI), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K)

Valmistettu tiloissa jossa käsitellään myös munia, maitoa, maapähkinöitä ja seesaminsiemeniä, ja siten saattaa sisältää niiden jäämiä.

Alkuperämaa:

EU.

Säilytys:

Säilytä kuivassa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Sisältää makeutusaineita. Sisältää polyoleja. Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus.