Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu
Kieli flag FIflag SV
Ostoskorisi on tyhjä.
Kassalle


Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Tarjouskoodi
<
>
Tuotenro 716r

Aloe Vera Juice


Valitse määrä:

Varastosaldo:

Toimitusaika:
Maksa osissa


Aloe Vera Juice – luonnollinen, nestemäinen ravintolisä, joka on saatu orgaanisesti viljellyistä Aloe-kasveista.

Aloe Vera Juice tuotetaan puhtaista, orgaanisesti viljellyistä Aloe-kasveista. Aloe-kasvia on käytetty moniin tarkoituksiin, mm. terveyden edistämiseen jo kauan sitten. Aloe-kasvia on olemassa yli 200 lajia.

Annostus: 1-2 rkl aamulla ja illalla. Ulkoinen käyttö: Kostuta Aloe Veraan kastetun vanutupon kanssa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Aloe vera sisältää lähes 200 ainetta, joista yksi on antrakinoni aloiini. Aloe Vera Juice voi sisältää pieniä määriä aloiinia. Määrä on niin vähäinen, että sen ei katsota olevan kuluttajalle haitallinen.


Arvostelut

Tuotteelle ei vielä ole annettu arvostelua.
Klikkaa tästä ja ole ensimmäinen, joka antaa arvostelun tuotteelle.

Muut ovat ostaneet myös

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Omega-3 sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita ihmisen on saatava ravinnosta sillä kroppa ei pysty niitä itse valmistamaan.

Nyt: 29.90 €
Normaalihinta 59.40 €