Kirjaudu sisään / Luo tili
Asiakaspalvelu

Lisäravinteet - Treenivaatteet - Treenivarusteet

Arvostelut

Määrä 367 kpl
Kundbetyg
Anna arvostelu tuotteelle
Kundbetyg
Vadelma on oikein passeli, ei liian teollinen muttei myöskään laimea. Makeuskin on ok, jos on tottunut makeutusaineisiin. Jääkahvi myös herkullinen, tuoksuu hyvin jo pussia avatessa. Ei liian makea eikä liian laimea. Molemmat sekoittuvat veteen hyvin.
Kundbetyg
Parhaat proteiinit hinta-laatusuhteeltaan! Ice coffee ihan lemppari ja se menee jatkuvasti uuteen tilaukseen. Siihen maksimissaan 2dl nestettä niin ei jää vetiseksi. Double rich chocolate ja Vanilla pear myös hyviksi todettu, cookies & cream makea mutta erittäin hyvää kun sekoittaa 50:50 sitä ja suklaata.
Kundbetyg
Ja taas jälleen kerran on kehuttava Star nutritionin tuotteita, mielestäni erittäin laadukas hera ja se maku..ai että on hyvää. Hinta-laatu on parasta luokkaa. Kaikenkaikkiaan maut maistuu siltä mitä pussissa lukee. Vitonen / vitonen!!!

Huomioi, että Fitnesstukku ei vastaa sivuilla olevien arvostelujen sisällöstä. Arvosteluissa mainitut tulokset ja vaikutukset ovat yksilökohtaisia ja niitä ei voida yleistää.

Hyviä vaihtoehtoja

Whey-100
Whey-100

Whey-100 – Star Nutritionin äärimmäisen puhdas ja korkealaatuinen heraproteiini-isolaatti sinulle, joka vaadit parasta. Edistää lihasmassan kasvua ja palautumista!

Nyt: alk.20.17 €
Normaalihinta 26.90 €

Muut ovat ostaneet myös

2 for 1! - Redweiler, 480 g, Strawberry Slam Special Edition
2 for 1! - Redweiler, 480 g, Strawberry Slam Special Edition

2 x Redweiler, 480 g – Redweiler on Olimpin hardcore-PWO, joka antaa energiaa, fokusta, pumppia ja räjähtävyyttä! 2 yhden hinnalla!

Nyt: 49.90 €
Normaalihinta 99.80 €

Instagram

#whey80

<
>

Whey-80


X


Maksa osissa

Varastosaldo:
Toimitusaika:

Art nr.: 585r
Star Nutritionin Whey-80® on täydellinen proteiinijauhe urheilijalle, joka haluaa paremman palautumisen, lisää lihasmassaa ja tehokkaamman rasvanpolton!

Whey-80® on korkeapitoinen proteiinilisä erinomaisella makuprofiililla ja liukenevuudella. Tuote koostuu 100% ultrasuodatetusta ja instantoidusta heraproteiinikonsentraatista, joka edistää lihasmassan kasvua ja palautumista – yhdistä kovaan treeniin ja riittävään lepoon ja valmistaudu näkemään tuloksia!

  • Edistää lihasmassan kasvua
  • Täydellinen tapa täydentää päivittäistä proteiininsaantia!
  • Parantaa lihasten palautumista
  • Erinomainen maku ja liukenevuus
  • Suomen suosituin proteiini!

Kova treenaaminen lajista riippumatta asettaa kovat vaatimukset ravinnonsaannille. Jos kroppa saa liian vähän tai huonolaatuista ravintoa, voi se alkaa näkyä lihasmassan menettämisenä. Erityisesti proteiininsaanti on todella tärkeää kun kroppa on lujalla rasituksella; proteiini rakentuu aminohapoista, jotka ovat vastuussa lihasten rakentamisesta ja niiden palautumisesta.

Elimistön olisi hyvä saada proteiinia noin joka kolmas tunti, jotta kropan joutuminen kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku) voidaan välttää. Proteiinia on esimerkiksi eläinperäisissä elintarvikkeissa, soijassa ja proteiinijauheessa. Kana, punainen liha ja kanamunat ovat esimerkkejä tyypillisistä proteiininlähteistä.

Kun tavoitellaan selkeitä tuloksia ja lihasmassan kehittymistä, voi riittävän proteiinimäärän saaminen ruoasta tuntua hankalalle. Rajallinen aika, stressi, rahatilanne ja monet muut tekijät voivat hankaloittaa optimaalista ravinnonsaantia.

Juuri tässä Whey-80®:n erinomaisuus tulee esille: kätevä ja yksinkertainen tapa täyttää päivittäinen proteiinintarve normaalin ruokavalion ohella!

Yksi annos Whey-80®:ä antaa noin 25 g proteiinia ja se valmistuu hetkessä. Makuvaihtoehtoja ja variaatioita on lukemattomia – proteiinijuoma, smoothie, aamupuuron sekaan, leivontaan jne. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat!

Tärkeimpiä ajankohtia proteiininsaannille on silloin kun kropan aminohappotasot ovat alhaalla: aamulla, harjoittelun jälkeen ja aterioiden välissä. Heraproteiinin ylivertaisuus lihasproteiinin purkautumisen estämisessä muihin proteiinilähteisiin verrattuna tulee selkeästi esille erityisesti aamuisin ja harjoittelun jälkeen.

Star Nutritionin Whey-80® on nopeavaikutteinen ja erittäin korkealaatuinen proteiinilisä. Viimeisimmän valmistusteknologian avulla olemme saaneet aikaan puhtaan ja vahingoittumattoman proteiinin korkealla biologisella arvolla, täynnä lihaskasvua edistäviä aminohappoja. 

Whey-80® on proteiini kaikille urheilijoille, lajista ja tavoitteista riippumatta!

Mittakauha ei kuulu pakettiin. Saat lisättyä sen ilmaiseksi mukaan kassalla.

Annostus: 0,75 - 1 dl jauhetta sekoitetaan veden tai maidon kanssa shakerissä. Maksimaalisen tuloksen saamiseksi, ota kolme annosta Whey-80:ä päivittäin.

Tietoa: Tätä tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 
 
Protein of the Year
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
Protein of the Year
 
Brand of the Year