Fitnesstukun treenivinkit käsivarsien lihasten harjoitteluun
Treenivinkki

Lisää massaa käsivarsiin

Käsivartesi ovat ensimmäisten asioiden joukossa, joihin ihmiset kiinnittävät huomiota nähdessään sinut. Vaikka käsivarren lihakset ovat suhteellisen pieniä verrattuna moniin muihin kehon lihasryhmiin, ovat ne erittäin näyttäviä. Tästä artikkelista saat parhaita liikkeitä käsivarsien lihasten kehittämiseen.

Olkavarressa on kaksi suurta lihasta: hauis (biceps brachii) ja ojentaja (triceps brachii). Käsiä treenatessa ojentajat usein laiminlyödään, ikävä kyllä, ja fokus on hauiksissa. Ilman ojentajien harjoittamista ei ole kuitenkaan mahdollista saada kokonaisvaltaisesti lihaksikkaita käsivarsia.

Ota Team MuscleTechin Saquan Mitchellin vinkit talteen ja testaa niitä salilla!

Parhaat liikkeet käsivarsille

Hauis ➜

Mutkatangolla ➜

Spidercurl ➜

Hammercurl ➜

Käsipainoilla ➜

Pull-ups ➜

Sarjat x toistot

3 x 12

3 x 8

4 x 10

3 x 10

3 x Failure

Triceps ➜

Dippi ➜

Pushdown köydellä ➜

Skullcrushers ➜

Kickback ➜

Pushdown laitteessa ➜

Sarjat x toistot

4 x 8

4 x 8

4 x 10

3 x 10

3 x Failure

Vinkkejä treeniin

Pyri lisäämään hieman käyttämääsi painoa jokaisella harjoittelukerralla. Varmista samalla, että pystyt säilyttämään lähes täydellisen tekniikan.

Pyri myös lyhentämään lepotaukoja sarjojen välillä raskaammissa sarjoissa. Tämä pakottaa kehosi hyödyntämään tehokkaammin energiaa. Kun noudatat näitä ohjeita, treenaat kovaa, syöt oikein, käytät oikeita lisäravinteita ja nukut hyvin, tulet näkemään huimaa kehittymistä!

Extra pumppi

Haluatko saada kunnon pumpin tuntuman käsivarsiin? Se onnistuu paremmin lisäravinteiden avulla. Kreatiini sitoo nestettä solun sisälle ja parantaa solujen energiatasoja. Pystyt siten treenaamaan kovemmin. Aminohapot L-arginiini ja L-citrulliini kasvattavat keskittymistä ja kehon typpipitoisuutta, joka parantaa verenkierota ja siten aminohappojen virtausta lihaksiin.

Tuotteita tukemaan käsivarsien kasvatusta
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
4 arvostelu
14.90 €
Myyntimenestys
Määräalennus
Myyntimenestys
Määräalennus
16 arvostelu
21.90 €