0
0

Strawberry Protein Cheesecake

Klassikkoherkku treenaajan versiona! Yksi pala tätä juustokakkua antaa 21 g proteiinia.


AINESOSAT 1 JUUSTOKAKKU

POHJA

200 ml mantelijauhoa

75 g mantelivoita

1.5 rkl makeuttajaa (makeudeltaan sokeria vastaava)

TÄYTE

200 g tuorejuustoa (3%)

500 g kevytmaitorahkaa

4 munanvalkuaista

2 tippaa Flavour Drops Vanilla

125 ml Whey-80 Strawberry

2 rkl makeuttajaa (makeudeltaan sokeria vastaava)

MANSIKKASEOS

75 g mansikoita

makeuttajaa (oman maun mukaan)

1 tl perunajauhoa

Tee näin:

  1. Aseta uuni 175 ºC:een.
  2. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele taikina irrotettavilla laidoilla varustetun piirakkavuoan pohjalle. Minä käytin halkaisijaltaan 21 cm vuokaa (hieman tavallista piirakkavuokaa pienempi).
  3. Lisää kaikki täytteen ainesosat mansikoita lukuun ottamatta kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella. Varmista maistamalla, tarvitseeko seos lisää makeutta.
  4. Lämmitä mansikat mikroaaltouunissa, makeuta ne ja lisää perunajauho niiden sekaan.
  5. Kaada taikina pohjan päälle. Lisää sitten pikkuhiljaa mansikkaseosta taikinan joukkoon. Ota veitsi ja tee sillä haluamiasi kuvioita taikinan pintaan. Varo kuitenkin sekoittamasta liikaa, etteivät taikinat sekoitu täysin keskenään.
  6. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuutin ajan. Juustokakku jää hieman juoksevaksi keskeltä, älä kuitenkaan paista enempää. Siitä tulee juuri sopiva, kun se saa seistä jääkaapissa. Jos paistat juustokakkua liian pitkään, tulee siitä kuiva. Ota kakku uunista ja anna sen viilentyä hetken aikaa. Laita se sitten jääkaappiin vähintään kolmen tunnin ajaksi, mutta mielellään yön yli.


Löydät seuraavia tuotteita reseptiin:
Myyntimenestys
17.90 €
Osta Osta
39.00 €
7.90 €
Myyntimenestys
7.40 €
9.50 €