0
0
Pudota painoa
OPAS

Lisäravinteet

painonpudotukseen

–autamme sinua löytämään oikeat

tuotteet tukemaan tavoittettasi

Kesädieetti tulossa? Ehkä haluat pudottaa muutaman ylimääräisen kilon? Lopputavoitteesta riippumatta voit lukea tästä osiosta enemmän muutamasta perustavanlaatuisesta mutta tärkeästä tekijästä tehokkaaseen rasvanpolttoon.

TEHOKAS RASVANPOLTTO

Rasvanpoltossa ja painon pudottamisessa on paljolti kyse matematiikasta: sinun tulee kuluttaa enemmän energiaa kuin mitä saat. Näin elimistön täytyy saada energiaa käyttöönsä muualta kuin ruoasta, ja se saa sitä polttamalla rasvaa. Tämä yhtälö voidaan ratkaista kolmella tavalla:

  1. Kuluta enemmän energiaa (fyysisen suorituksen avulla)
  2. Syö vähemmän kaloreita (vähentämällä ruoan saantia)
  3. Tai paras ratkaisu: näiden kahden yhdistelmä

1. Rasvanpolttajat

Rasvanpolttaja ei ole ihmepilleri, joka taikoo painon alas kun makaat sohavalla. Sen sijaan jos otat sen osaksi liikuntaa ja sopivaa ruokavaliota tehostaa se painon putoamista ja auttaa jaksamaan.

Top3 rasvanpolttajat

29.90 €
20.90 €
Myyntimenestys
27.90 €

2. Proteiinijauheet

Proteiini on lisäravinnemuoto, joka mielletään kuuluvan vain lihasten kasvuun, mutta se on myös erinomainen lihasten ylläpitoon dieetin aikana. Korkea proteiinin saanti edesauttaa painon putoamista juuri rasvoista eikä lihaksista.

Top3 proteiinijauheet

Myyntimenestys
26.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
21.90 €
Osta Osta
19.90 €
Osta Osta

3. BCAA (aminohapot)

BCAA on lyhenne kolmelle haaraoittuneelle aminohapolle, joita ovat leusiini, valiniini ja isoleusiini. BCAA edesauttaa lihasten kasvua ja vähentää väsymystä treenin aikana. Hyvä tuote matkalla kohti kiinteämpää olemusta.

Top3 BCAA

32%
UUTUUS
12.90 €
18.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
21.90 €
Osta Osta

Valmiit paketit

Jotta lisäravinteiden valinta olisi mahdollisimman yksinkertaista, olemme koonneet valmiit paketit painonpudotukseen. Näistä paketeista löydät tarvitsemasi tuotteet tähän tavoitteeseen.  

Top3 valmiit paketit

28%
69.90 €
96.90 €
Osta Osta
26%
49.90 €
67.70 €
Osta Osta