Takaisin
Amino Power Liquid

Amino Power Liquid

Weider

55.00 €
Norm.hinta 55.00 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9919-032R
Amino Power Liquid on nestemäinen proteiinihydrolysaatti Weiderilta. Täynnä lihaskasvua stimuloivia, antikatabolisia aminohappoja!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Amino Power Liquid on nestemäinen proteiinihydrolysaatti Weiderilta. Täynnä lihaskasvua stimuloivia, antikatabolisia aminohappoja!

  • 321 mg L-Leusiinia per annos (15 ml)
  • Tehty korkealaatuisista raaka-aineista
  • Estää lihasproteiinin hajoamista
  • Optimoi proteiinisynteesin
  • Kätevä annostelu

Weiderin Amino Power Liquid on korkeapitoinen ja helposti annosteltava aminohappolisä tavoitteelliselle urheilijalle. Valmis nautittavaksi suoraan pullosta!

Runsas aminohappojen saanti on tärkeimpiä tekijöitä lihasmassan kehittämisessä. Yksi annos Amino Power Liquidia on tilavuudeltaan ainoastaan 15 ml, mutta tarjoaa erinomaiset aminohappoarvot.

321 mg L-Leusiinia ja 186 mg Tauriinia per annos varmistaa, että edellytyksesi kehittymiselle ovat parhaalla tasolla. Tuote on rikastettu B6-vitamiinilla.

Annostus: Ota 1 annos (15 ml) 1-3 kertaa päivittäin. Suositus: Nauti 1 annos ennen harjoittelua ja 2 annosta harjoittelun jälkeen.

Annoksia pakkauksessa: 66

Tietoa: Tämä on urheiluvalmiste, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille, terveille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käytön aloittamista. 

Tuotekuvaus: Vesipohjainen proteiinikonsentraatti, joka sisältää aminohappoja ja B6-vitamiinia. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

 

Tilavuus: 1000 ml 

 

 Ravintoarvo

per 100 ml

per 15 ml

 Energiaa

1086 kJ, 255 kcal 

150 kJ, 35 kcal 

 Rasvaa

0,1 g 

0 g 

  josta tyydyttynyttä

0 g 

0 g 

 Hiilihydraatteja

9,4 g

2 g

  joista sokereita

9,2 g 

1,9 g 

 Proteiinia

51,5 g 

7,7 g 

 Suolaa

0,03 g 

0 g 

 Vitamiinit

 

 

 B6-vitamiini

9,36 mg, 669%* 

1,4 mg, 100%* 

* Päivittäisestä vertailusaannista
 Muu sisältö
 Tauriini  1237 mg  186 mg
 L-Leusiini  2140 mg  321 mg

 

Ainesosat Cola: Vesi, hydrolysoitu proteiini 39%, fruktoosi, happo sitruunahappo, heraproteiinihydrolysaatti 3% [maito], tauriini 1,2%, L-leusiini 2,1%, aromi, väri sokerikulööri, säilöntäaine kaliumsorbaatti, makeutusaineet (natriumsakkariini, natriumsyklamaatti, asesulfaami-K), emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridit, B6-vitamiini.

 

Ainesosat Mandarin: Hydrolysoitu proteiini 39%, vesi, fruktoosi, happo sitruunahappo, heraproteiinihydrolysaatti 3% [maito], tauriini 1,2%, L-leusiini 2,1%, aromi, säilöntäaine kaliumsorbaatti, makeutusaineet (natriumsakkariini, natriumsyklamaatti, asesulfaami-K), emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridit, B6-vitamiini.

 

Allergiatietoa: Sisältää maitoproteiinia.