Takaisin
Määräalennus
Animal Nitro, 44 paks

Animal Nitro

Universal Nutrition
Määräalennus

59.00 €
Norm.hinta 59.00 €
147.50 € / kg
Loppu varastosta

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

59.00 €

2 kpl

106.20 €
-10%

3 kpl

150.45 €
-15%

4 kpl

188.80 €
-20%
Voimassa myös, kun ostat eri makuja
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #1100-4R | EAN 039442030351
Universal Animal Nitro kiihdyttää aminohappojen, lihassolujen rakennuspalikoiden, kuljetusta lihassoluun.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Universal Animal Nitro kiihdyttää aminohappojen, lihassolujen rakennuspalikoiden, kuljetusta lihassoluun. Vaikka erilaisia aminohappoja on yli 20, viimeisimpien tutkimuksien mukaan vain muutamat niistä pystyvät käynnistämään lihasta kasvattavan tilan. Eikä ole yllätys, että nämä muutamat aminohapot ovat samoja, joita on eniten ihmisen lihasproteiinissa. Universal Animal Nitro on ensimmäinen urheiluravinne, joka sisältää edellä mainitut aminohapot tarkassa ihmisproteiinin mukaisessa muodossa.

Tätä aminohappoyhdistelmää kutsutaan nimellä Human Muscle Protein Complex ™ (HMPC) ja se löytyy Universal Animal Nitrosta. HMPC koostuu pelkästään sitoutumattomista aminohapoista - ne eivät sisällä kemiallisia sidoksia, jotka rajoittavat maksimaalista hyväksikäyttöä. Jokainen annospussi sisältää 6000 mg annoksen sitoutumattomia aminohappoja. Ruoansulatuskanavassa ne muuttuvat muotoon, jossa ne ohittavat maksan. Tämä on elintärkeää, sillä maksa kaappaa ja purkaa osan tavallisista aminohapoista (perinteiset proteiini- ja aminohappovalmisteet) ureaksi. Ohitettuaan maksan nämä sitoutumattomat aminohapot siirtyvät verenkiertoon, jossa ne voivat aloittaa voimakkaan lihasta kasvattavan vaikutuksensa. Yhdistettynä lihaksia rasittavaan harjoitteluun Universal Animal Nitro auttaa kehoasi kuljettamaan enemmän ravinteita harjoituksen rasittamille lihaksille. Se auttaa kehoa palautumaan nopeammin ja rakentamaan uutta lihasmassaa tehostamalla proteiinisynteesiä ja estämällä lihaspurkua.

Tehostaa lihasta kasvattavaa tilaa, auttaa kehoa palautumaan nopeammin ja rakentamaan uutta lihasmassaa vauhdittamalla proteiinisynteesiä ja estämällä lihaspurkua. Yhdistettynä painoharjoitteluun Universal Animal Nitro auttaa kehoasi kuljettamaan enemmän ravinteita kovan harjoituksen rasittamille lihaksillesi.

Ainesosat (1 pussi)
B6-Vit. 10 mcg, Niasiini 10mg
HUMAN MUSCLE PROTEIN COMPLEX ™ (HMPC) 4995 mg
Arginiini, Histidiini, Isoleusiini, Leusiini, Lysiini, Metioniini, Fenyylialaniini, Thereoniini, Valiini
PRO BCAA-SEKOITUS
Leusiini 3,5 g, Isoleusiini 1,69 g, Valiniini 1,8 g.