0
0
0
0
Takaisin
Swedish supplements Ashwagandha, 60 caps

Ashwagandha, 60 caps


14.90 €
532.14 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #890992-332.MASTER | EAN 7350069383129
Ashwagandha on Swedish Supplementsin ravintolisä, joka sisältää 400 mg ashwagandhaa, josta 7 % withanolideja per kapseli.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Ashwagandhan alkuperä on intialaisessa ayurveda-perinteessä ja kansanuskossa. Ashwagandha on lisäksi tunnettu intialaisena ginsenginä, jota on käytetty Aasiassa jo pitkän aikaa. Tässä tuotteessa on vakiona 7 % withanolideja, jotta päivittäisen annostuksen määrä on tarkka.  

 

  • Ashwagandhan juurijauheuute
  • 7 % withanolideja
  • Tarkat annostukset
  • Kasviperäinen kapseli

 

Ashwagandha ei ole mikään uusi juttu Intiassa. Tätä perunakasvia on käytetty Intiassa osana ayurveda-ruokavaliota jo kauan aikaa. Ayurvedassa tätä juurta käytetään sekä sellaisenaan että yhdessä muiden yrttien ja kasvien kanssa. Lisäksi siitä tehdään teetä ja paljon muuta. Se on todella arvostettu kasvi, joka on ollut käytössä aina.

 

Vasta nykyaikana länsimaat ovat avanneet silmänsä ashwagandhalle ja alkaneet ottaa sen tosissaan, ja sitä myötä sen suosio on kasvanut. Swedish Supplementsin ashwagandha on hyvä valinta. Tässä tuotteessa ashwagandhaa käytetään uutteena. Se tarkoittaa sitä, että withanolidien määrä on aina 7 %, joten olet aina perillä siitä, kuinka paljon sitä käytät. 

 

Ashwagandha on kätevässä kapselimuodossa. Kapselit on valmistettu selluloosasta, joten ne ovat täysin kasviperäisiä. Parhaan tuloksen saa käyttämällä tuotetta kolmesti päivässä. Nauti yksi kapseli jokaisen päivän pääaterian yhteydessä.  

 

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 20 kpl.

 

Suositeltu päiväannos: Ota 1 kapseli kolme kertaa päivässä, ruokailun yhteydessä. Suositeltua päivittäisannostusta ei saa ylittää.

 

Sisältö:

1 kapseli

3 kapselia

Ashwagandha juurijauheuute

400 mg

1 200 mg

- josta withanolideja (7 %)

28 mg

112 mg

 

Ainesosat ja allergeenit:

Ashwagandha juurijauheuute (Withania somnifera, 7 % withanolideja), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumsuolat rasvahapoista), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).  

 

Säilytys:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

 

Lisätietoja:

Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai sinulla on lääkitys, sinun tulee olla yhteydessä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä.