Takaisin
BOSU® Balance Trainer Elite

BOSU® Balance Trainer Elite

BOSU
0 arvostelu

379.90 €
Norm.hinta 379.90 €
Rajoitettu saatavuus
0 arvostelu

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #2005.MASTER | EAN 866347000147

BOSU® Balance Trainer Elite on tasapainopallo, joka soveltuu urheilijoille ja kuntoilijoille. Tämä erityinen tasapainopallo mahdollistaa useita erilaisia harjoitteita, sekä sivulevyllä, että itse pallolla.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Monitoiminen tasapainopallo. Tämä BOSU®-ball-pallonakin tunnettu tasapainopallo on kehitetty jo vuonna 1999. Pallossa on ainutlaatuinen design - yhdellä sivulla on puhallettava puolipallo ja toinen puoli on täysin tasainen. Kun tasapainopallo asetetaan tasaiselle sivulle, se on todella stabiili. Puolipalloa voidaan taas käyttää erilaisiin harjoitteisiin. Tasapainopalloa on mahdollista kääntää, mikä tekee BOSU® Balance Trainer Elite -tasapainopallostasi todella epästabiilin. Tällä tavoin voit treenata tasapainoasi tehokkaasti.

  • Monitoiminen
  • Erityinen design (Power Zone) parantaa pitoa
  • Ammattiurheilijoiden käyttämä

Power Line ja Power Zone

Tasapainopallo on suunniteltu erilaisilla merkkauksilla, Power Line ja Power Zone, joiden tarkoitus on auttaa sinua harjoitteissasi. Power Zone tarjoaa parempaa pitoa, mikä on hyvä halutessasi onnistua voimaharjoittelussasi kuten on tarkoitettu. Pito tulee kuusikulmaisesta kuvioinnista.  

Power Line puolestaan on linja merkkauksilla, jotka auttavat käyttämään tasapainopalloa tasapainottavaan tapaan. Merkkaukset helpottavat käsien tai jalkojen asettamista yhtä kauas keskiosasta.

Muokkaa harjoitteitasi

Kun asetat tasapainopallon pohjalevylle, voit tehdä itse pallolla erilaisia harjoitteita, kuten vatsalihaksia, vatsarutistuksia ja punnerruksia. Tasapainopalloa kääntämällä voit lisätä vaikeusastetta, sillä tasapainopallosta tulee epästabiili. On myös mahdollista tehostaa harjoitteita, kuten vatsalihaksia ja punnerruksia, kun joudut aktivoimaan muitakin lihasryhmiä tasapainoa pitäessäsi.

Voit treenata voimaa, lihaskuntoa, tasapainoa ja notkeutta BOSU® Elite Balance Trainerin avulla.

Tuotetiedot: Paino 8,6 kg. Sisältää käsipumpun. Täyteen pumpattuna tasapainopallo on 25,4 cm korkea. Pohjalevyn halkaisija on 65 cm. Pallo on valmistettu vinyylistä ja pohjalevy polyeteenistä.

Lisätiedot: Kahden vuoden takuu. Käyttäjän maksimipaino on 180 kg.

Hyviä vinkkejä treeniliikkeisiin saat klikkaamalla tästä.