Takaisin
BOSU Nexgen Pro Balance Trainer
BOSU Nexgen Pro Balance Trainer
BOSU Nexgen Pro Balance Trainer
BOSU Nexgen Pro Balance Trainer
BOSU Nexgen Pro Balance Trainer
BOSU Nexgen Pro Balance Trainer

BOSU Nexgen Pro Balance Trainer

BOSU
0 arvostelu

319.90 €
Norm.hinta 319.90 €
Loppu varastosta
0 arvostelu

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #2010.MASTER | EAN 033149079361

BOSU® NexGen™ Pro Balance Trainer - Tasapainopallo, joka auttaa sinua suorittamaan useita haastavia harjoituksia ja on täydellinen sekä voimaharjoitteluun että tasapainoharjoitteluun. Sen erityinen muotoilu antaa erinomaisen pidon niin käsille kuin jaloille.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

BOSU® –Both Sides Up. BOSU® NexGen™ Pro Balance Trainer on monipuolinen tasapainopallo, jota voidaan käyttää molemmin puolin. Pro Balance Trainer on erinomainen harjoituksiin, joissa kasvatetaan voimaa ja kehitetään tasapainoa. Sen strukturoitu pinta antaa erinomaisen pidon niin käsille kuin jaloille. 

BOSU® on erityinen tasapainopallo, joka on muotoiltu puolipalloksi. Suositun tästä tasapainopallosta tekee se, että sen kumpaakin puolta, niin pallomaista kuin litteää osaa, voidaan käyttää erilaisten harjoitteiden suorittamiseen. BOSUn ensimmäinen tasapainopallo kehitettiin jo vuonna 1999. Tämä tasapainopallo kuuluu uuteen sukupolveen, minkä huomaa esimerkiksi sen parannellusta muotoilusta.

Tasapainopalloon on suunniteltu strukturoitu pinta, joka antaa parempaa pitoa. Se on jaettu neljään osaan, minkä ansiosta kehon asettaminen pallolle koordinoidulla ja tarkalla tavalla on helpompaa.

  • Kuvioitu otepinta parempaan pitoon
  • Käytä molempia puolia haastaviin harjoituksiin
  • Täydellinen sinulle, joka treenaat kotona

Tämäntyyppinen tasapainopallo löytyy usein kuntosalilta. BOSU® Balance Trainer NexGen™ sopii lisäksi erinomaisesti kotona käytettäväksi. Tasapainopallon muoto tekee siitä helpon varastoida pois treenin jälkeen. Tätä yksityiskohtaa kotona treenaavat usein arvostavat. 

Tuotetiedot: Tasapainopallon halkaisija on 65 cm, korkeus 25,4 cm ja paino 9 kg. Pallo on tehty vinyylistä ja pohjalevy polyeteenistä. Lisäksi mukana tulee käyttöopas, jossa on harjoituksia, sekä käsipumppu.

Muuta: Käyttäjän maksimipaino 159 kg. 1 vuoden takuu.

Hyviä vinkkejä treeniliikkeisiin saat klikkaamalla tästä.