0
0

Proteiinit Jopa 35% tarjouksessa! >> Tarjous voimassa 24/10 asti

Lisäravinteet nautittavaksi 
ennen treeniä

Kun lisäravinteet nautitaan ennen treeniä on tärkeää keskittyä saamaan nopea suorituskykyä parantava vaikutus ja valmistaa kehoa suoriutumaan pian alkavasta treenistä.

On olemassa useita tuotteita, jotka tavalla tai toisella lisäävät suorituskykyä. Alle olemme keskittyneet kolmeen eri kategoriaan, joilla on eniten vaikutusta ja joiden vaikutuksesta on olemassa myös tutkittua tietoa.

1. PWO (pre-workout)

PWO on lyhennys sanoista "pre-workout" ja kuten nimikin kertoo se nautitaan ennen treeniä lisäämään tehoa. PWO sisältää ainessosia, jotka parantavat keskittymistä, tuovat lisää pumppia ja antavat enenergiaa.

Top-3 PWO-tuotetta

Myyntimenestys
24.90 €
Osta Osta
21.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
32.90 €
Osta Osta

2. Nopeasti vaikuttava kreatiini (kre-alkalyn)

Kreatiini on tutkitusti varma ja tehokas lisäravinne, joka lisää voimaa ja räjähtävyyttä. Täydellinen valmistautuessa voimaharjoitteluun! Sitä on saatavilla useita eri muotoja, tässä muutama joita on paras nauttia ennen treeniä .

Top-3 nopeavaikutteista kreatiinia

Myyntimenestys
15.90 €
29.20 €
19.90 €

3. EAA (välttämättömät aminohapot)

Kaikki proteiinit muodustuvat 20 eri aminohapon ketjuista. Kaikista 20 aminohaposta vain muutama simuloi lihaskasvua - EAA:t. EAA:n nauttiminen antaa keholla signaalin aloittaa lihasproteiinisynteesi jo ennen kuin itse treeni on alkanut.

Top-3 EAA-tuotetta

Myyntimenestys
30%
15.40 €
21.90 €
Osta Osta
19.90 €
Osta Osta
28.90 €
Osta Osta