Fem kosttillskott du måste ha med dig på resan

Ihana kesäloma! Jos aiot lähteä lomalla matkoille, olet ehkä miettinyt miten treenien, ruokavalion ja lisäravinteiden kanssa käy.

Lähteminen ihan uuteen paikkaan voi sisältää haasteita, mutta jos olet hyvin valmistautunut, voit pitää treenit käynnissä myös reissun päällä. Pakkaa oikeat asiat laukkuun mukaan, niin pääset nauttimaan reissusta täysillä pitäen samalla treenit ja ruokavalion kunnossa. Täältä saat muutamia vinkkejä asioista, joita on hyvä olla mukana. 

Proteiini

Proteiini on ravinteiden kuningas. Proteiini on se, joka rakentaa lihaksia. Proteiini auttaa myös säilyttämään lihasmassaa dieetin aikana. Lomareissulla ei ehkä ole ihan helppoa syödä normaalisti ja siksi on näppärä pitää proteiinia saatavilla, niin saat nopeasti tehtyä proteiinijuoman. Whey-80 annospussi mahdollistaa proteiinin ottamisen helposti laukkuun mukaan. 

EAA

EAA tai välttämättömät aminohapot, ovat niitä aminohappoja, joita kehomme ei voi tuottaa itse, vaan ne tulee saada ravinnosta. EAA:sta saat helposti tehtyä jääkylmän ja terveellisen juoman, jonka voit nauttia auringossa. Helppo tapa hoitaa nesteytys ja tankata samalla aminohappoja.

Patukat

Jos haluat jotain täyttävämpää, pakkaa mukaan muutama proteiinipatukka. Yksi patukka tarjoaa hieman paremman kylläisyydentunteen, kuin proteiinijauhe tai EAA ja sopii loistavasti pieneksi välipalaksi tai naposteltavaksi. Fitnesstukulla on laaja valikoima erilaisia patukoita, joita voi olla lomakohteessa vaikea löytää.

Nestetasapaino

Lämpimät, aurinkoiset päivät, yhdistettynä ehkä treeniin ja uimiseen johtaa nestetasapainon heikentymiseen. Hien mukana häviää myös tärkeitä suoloja ja mineraaleja. Siksi on aina hyvä idea pitää mukana laadukas tuote, joka palauttaa nestetasapainon, esimerkiksi Restore Star Nutritionilta.

Shakeri

Jos pakkaat mukaan jauheita, jotka täytyy sekoittaa, on myös shakeri todella hyvä olla mukana. Fitnesstukulta löydät eri kokoisia shakereitä, mutta kaikki sopivat hyvin proteiinijauheen ja aminohappojen sekoittamiseen. Vähän pienempi shakeri, kuten Star Nutrition Shaker, 500 ml on näppärämpi ottaa mukaan reissuun, kuin isommat vaihtoehdot.

PWO shots

Jos olet ajatellut vetää lomallakin kunnon treenit, voi olla hyvä idea ottaa PWO mukaan. Voit tietenkin ottaa mukaan koko PWO-purkin, mutta tilaa säästääksesi suosittelemme PWO-shotteja. Nämä vievät vähän tilaa, ne on sekoitettu valmiiksi ja sisältö on suunniteltu rankkoja treenejä varten. Testaa vaikka Off The Hook tai Star Nutrition PWO Shot.

Multivitamiini

Ei ole outoa, että lomalla ei syödä samalla tavalla, kuin kotona arkena. Tottakai paikallista ruokaa täytyy maistella ja loma on kuitenkin aikaa rentoutumiselle ja nautiskelulle. Kun ruokailut menevät kokonaan uusiksi, on hyvä pitää mukana multivitamiini, jolla varmistat saavasi kehosi päivittäisen tarpeen mineraaleja ja vitamiineja.

Treenivälineet

Treenivälineet eivät toki ole lisäravinteita, mutta haluamme kuitenkin mainita, että meillä on suuri valikoima treenivälineitä, jotka saa helposti mukaan reissuun ja joiden avulla voit treenata kunnolla, vaikka salia ei olisi saatavilla. Esimerkiksi vastusnauhat ja hyppynarut vievät todella vähän tilaa, mutta tarjoavat haastavat treenit. 

Artikkelin tuotteet
Määräalennus
+ 3 vaihtoehtoa
Määräalennus
+ 3 vaihtoehtoa
31 arvostelu
19.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
Määräalennus
4 arvostelu
4.90 €
Monthly highlight
+ 3 vaihtoehtoa
Monthly highlight
+ 3 vaihtoehtoa
29 arvostelu
17.17 €
Osta
Osta
Monthly highlight
20%
+ 5 vaihtoehtoa
Monthly highlight
20%
+ 5 vaihtoehtoa
42 arvostelu
8.72 €
Alhaisin hinta 10.90 € (-20%)
Osta
Alhaisin hinta 10.90 € (-20%)
Osta
25%
+ 1 vaihtoehto
17.50 €
23.40 €
Osta
Osta
30%
+ 9 vaihtoehtoa
21.00 €
30.00 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
+ 4 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 4 vaihtoehtoa
8 arvostelu
4.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
Myyntimenestys
4 arvostelu
14.90 €