Lisäravinteet nautittavaksi välipalana

Päivän aterioiden jakaminen useammalle pienemmälle aterialle on osoittautunut sopivaksi tavaksi usealle. Näin energiatasot säilyvät ylhäällä ja riskit syödä herkkuja pienenee.

Etukäteen mietityillä välipalavaihtoehdoilla voidaan taata oikea määrä oikeiden ravintoaineiden saantia päivän aikana suhteutettuna omaan yksilölliseen tarpeeseen ja tavoitteisiin.

1. Proteiinisekoitus

Hera on tunnetusti nopeasti imeytyvää ja kaseiinipuolestaan hitaasti. Mutta välipalana on suositetltavaa nauttia proteiiniasekoitusta, joka sisältää molempia muotoja. Näin saat hyödyn irti molemmista. Alla muutama tätä varten räätälöity tuote.

Top-3 proteiinisekoitukset

+ 2 vaihtoehtoa
28.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
+ 9 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 9 vaihtoehtoa
125 arvostelu
24.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
+ 2 vaihtoehtoa
39 arvostelu
25.90 €
Osta
Osta

2. Proteiinipatukat

Aina ei ole mahdollista nauttia välipalana kunnon ateriaa tai edes smoothieta kun vatsa huutaa ravintoa. Tällöin on proteiinipatukka erittäin hyvä vaihtoehto. Valitse vaihtoehto, joka sopii omaan proteiini- ja hiilihydraattitarpeeseesi.  

Top-3 proteiinipatukat

+ 3 vaihtoehtoa
2.50 €
Osta
Osta
1.95 €
Seuraa
Seuraa

3. Proteiinijuomat

Sama logiikka kuin proteiinipatukoissa. Valmis sekoitus proteiinijuomaa on yhtä hyvä ratkaisu kuin patukka silloin kun mahdollista ei ole nauttia muuta. Lisäksi juomissa on usein paremmat ravintoarvot. Ne sisältävät yleensä enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja kuin patukat.

Top-3 proteiinijuomaa