0
0

Arvoisa asiakkaamme! Moni teistä on tilannut juuri nyt, ja toimitusaikaamme saattaa olla hieman pidempi. Maltathan odottaa! yes

Produktguide: Kosttillskott att inta som mellanmål

Päivän aterioiden jakaminen useammalle pienemmälle aterialle on osoittautunut sopivaksi tavaksi usealle. Näin energiatasot säilyvät ylhäällä ja riskit syödä herkkuja pienenee.

Etukäteen mietityillä välipalavaihtoehdoilla voidaan taata oikea määrä oikeiden ravintoaineiden saantia päivän aikana suhteutettuna omaan yksilölliseen tarpeeseen ja tavoitteisiin.

1. Proteiinisekoitus

Hera on tunnetusti nopeasti imeytyvää ja kaseiinipuolestaan hitaasti. Mutta välipalana on suositetltavaa nauttia proteiiniasekoitusta, joka sisältää molempia muotoja. Näin saat hyödyn irti molemmista. Alla muutama tätä varten räätälöity tuote.

Top-3 proteiinisekoitukset

Supreme Any Time Protein, 900g

Star Nutrition
21.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
Myyntimenestys

Supreme Casein, 750 g

Star Nutrition
17.90 €
Osta Osta

Vegan Protein Blend, 1 kg

Star Nutrition
19.90 €
Osta Osta

2. Proteiinipatukat

Aina ei ole mahdollista nauttia välipalana kunnon ateriaa tai edes smoothieta kun vatsa huutaa ravintoa. Tällöin on proteiinipatukka erittäin hyvä vaihtoehto. Valitse vaihtoehto, joka sopii omaan proteiini- ja hiilihydraattitarpeeseesi.  

Top-3 proteiinipatukat

UUTUUS
UUTUUS

Star Nutrition Protein Bar, 55 g

Star Nutrition
2.50 €
Osta Osta

Goodlife Low Sugar, 50 g

Goodlife
1.95 €
Osta Osta

Best Bar, 60 g

Star Nutrition
2.49 €
Osta Osta

3. Proteiinijuomat

Sama logiikka kuin proteiinipatukoissa. Valmis sekoitus proteiinijuomaa on yhtä hyvä ratkaisu kuin patukka silloin kun mahdollista ei ole nauttia muuta. Lisäksi juomissa on usein paremmat ravintoarvot. Ne sisältävät yleensä enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja kuin patukat.

Top-3 proteiinijuomaa

ProPud Protein Milkshake Lactose Free, 330 ml

NJIE
2.19 €
Osta Osta

Barebells Protein Milkshake, 330 ml

Barebells
2.90 €
Osta Osta

Gainomax High Protein Drink

Gainomax
2.30 €
Osta Osta