0
0

Ateriankorvike

Ateriankorvikkeet ovat suosittuja tuotteita, kun tavoitteena on painonpudotus ja painonhallinta. Ateriankorvikkeet korvaavat yhden tai useamman aterian päivässä. Ne ovat ... Ateriankorvikkeet ovat suosittuja tuotteita, kun tavoitteena on painonpudotus ja painonhallinta. Ateriankorvikkeet korvaavat yhden tai useamman aterian päivässä. Ne ovat usein vähäkalorisia, jotta dieetin aikainen, päivittäinen energiansaanti ei ylittyisi. Huolimatta niukasta energiapitoisuudesta, ateriankorvikkeet sisältävät kaikkia tärkeitä ravintoaineita. Saat laadukasta proteiinia sekä vitamiineja ja mineraaleja. Lue lisää

Ateriankorvike on hyvä vaihtoehto, kun haluaa pudottaa painoaan. Silti täytyy pitää huolta, että saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Erilaiset ateriankorvikkeet voivat korvata yhden tai useamman aterian päivän aikana. Usein ne sisältävät vähemmän energiaa, jotta päivittäisen kalorinsaannin pystyy pitämään oikella tasolla. Vitamiinit, mineraalit ja proteiinit sisältävä jauhe on helppo sekoittaa veteen.

Laadukkaat ateriankorvikkeet sisältävät kaikki ravintoaineet

Säännöllinen ateriarytmi tukee painonhallintaa. Välipalan pitää sisältää tarpeeksi ravintoaineita, jotta sen nauttiminen olisi hyödyllistä. Erilaiset ateriankorvikkeet voivat antaa hyvän avun tällaisessa tilanteessa, Mikäli tarkoituksena on esimerkiksi painonpudotus, on myös päivittäinen kalorinkulutus tarkkaan laskettu. Oikeanlaiset ravintoaineet auttavat jaksamaan, samalla kun ne antavat päivän aikana juuri tarvittavan energiamäärän. Energiantarve on yksilöllistä ja siihen vaikuttavia asioita ovat liikunnan määrä, arkiaktiivisuus sekä sukupuoli. Painonhallinnassa tärkeätä on se, että saat päivässä sopivan energiamäärän omaan kulutukseesi nähden. Ateriankorvikkeiden hyödyt ovat siinä, että saat juuri sopivan määrän energiaa ja tarvitsemasi ravintoaineet ilman mitään suurempaa päänvaivaa. Omat ruokailunsa on helppo miettiä etukäteen nopeallakin aikataululla. Hyvänmakuinen energiapirtelö on vaivaton sekoittaa ja siitä saa voimaa tunneiksi eteenpäin. Sen voi ottaa mukaan ja nauttia helposti matkalla.

Ateriankorvikkeet auttavat korvaamaan yhden tai useamman aterian päivässä

On hyvä pitää mielessä, että ateriankorvikkeita ja vähäkalorisia tuotteita pitäisi nauttia vain rajoitetun ajan. Ne eivät saa olla jatkuva pääasiallinen ravinto. Tuotteet on tarkoitettu tukemaan terveellistä ruokavaliota. Painonhallinta ja painonpudotus on helpompaa, kun sen aikana tietää saavansa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet. Erilaisia ateriankorvikkeita voi käyttää korvaamalla niillä yhden tai useamman aterian päivässä. Terveellinen ruokavalio yhdessä ateriankorvikkeiden kanssa on askel oikeaan suuntaan. Treenin aikana niiden antama energia, aminohapot, proteiinit sekä vitamiinit auttavat jaksamaan loppuun asti. Terveelliset elämäntavat ja säännöllinen fyysinen aktiivisuus ovat treenin ja oikean ruokavalion lisäksi ne asiat, joista painonpudotuksen aikana tulee huolehtia. Fitnesstukun ateriankorvikkeet auttavat sinua valmistamaan ateriasi missä ja milloin vain. Jauhe on helppo pitää mukana ja ottaa nopeasti käyttöön. Sen lisäksi tarvitset vain vettä ja shakerin.

Piilota

Tuotemerkit

Maku

Paino

Keskeytä
Käytä suodatusta

Ultimate Diet Complex

Star Nutrition
19.90 €
Osta Osta

Protein & Oat Breakfast Shake, 750 g

Star Nutrition
15.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
25%
Myyntimenestys
25%

Supreme Weight Control Complex, 40 sachets

Star Nutrition
41.90 €
55.90 €
Seuraa Seuraa

Ultimate Lean Mass Complex, 1 kg

Star Nutrition
21.90 €
Osta Osta

Super Meal, 1000 g

SUPERMASS NUTRITION
31.99 €
Osta Osta

Shape Body Shake, 1000 g

Womens Best
49.90 €
Osta Osta
13%
13%

Protein & Oat Breakfast Shake, Mix&Match, 3 kg

Star Nutrition
55.30 €
63.60 €
Osta Osta
15%
15%

Ultimate Diet Complex, Mix&Match, 4 kg

Star Nutrition
67.60 €
79.60 €
Osta Osta

Keto Meal, 900 g, Chocolate

M-Nutrition
43.90 €
15%
15%

Ultimate Lean Mass Complex Mix&Match, 4 kg

Star Nutrition
74.50 €
87.60 €
Osta Osta
25%
25%

Supreme Weight Control Complex, BIG BUY, 160 servings

Star Nutrition
167.70 €
223.60 €
Osta Osta

Vegan Meal, 1400 g, Chocolate

Fairing
24.90 €

Vegan Diet Meal

Weider
28.90 €
Osta Osta