0
0

Termi "kuntoharjoittelu" voi sisältää käytännössä katsottuna kaikki harjoitusmuodot. Tästä osiosta saat tietoa kolmesta ravintolisästä, jotka parantavat suorituskykyä ennen kestävyysharjoittelua ja palautumista sen jälkeen.

Kestävyysharjoittelu on energiaa vaativa kuntoilumuoto, joka voi koostua lukemattomista eri muodoista – juoksusta ja pyöräilystä aina uimiseen ja kiipeilyyn.

Kestävyysharjoittelu vaatii paljon energiaa, ja sinun on saatava riittävä määrä oikeanlaista ravintoa ennen harjoittelua tai kilpailusuoritusta sekä sen aikana ja jälkeen.

1. Nopeat hiilihydraatit

Hiilihydraatit käytetään lihaksessa glykogeeninä suorituksen aikana. Ne toimivat energianlähteenä kaikissa yli 10 sekunnin suorituksissa. Hiilihydraateilla on siten paljon hyötyjä kestävyyden kannalta. Mikäli saat niitä riittävästi, jaksat enemmän.

Top-3 hiilihydraattituotteet

Supreme Maltodextrin

Star Nutrition
5.50 €
Osta Osta
Myyntimenestys
UUTUUS
Myyntimenestys
UUTUUS

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Star Nutrition
14.90 €

2. Nesteyttäjät

Nesteyttäjä on lisäravinne, joka liukenee veteen luoden isotonisen rakenteen ja optimaalisen koostumuksen elektorylyyteista ja mineraaleista, joka varastoi nestettä kehoon. Nesteyttäjiä käytetään fyysisen suorituksen aikana takaamaan riittävän kehon nestetasapainon.

Top-3 nesteyttäjät

Restore, 16 tabs

Star Nutrition
4.90 €
34%
34%

Maxim Total Hydration, 10 tablets

Maxim
3.90 €
5.90 €

3. Beta-alaniini

Varastoituu kehoon aineena nimeltä karnosiini. Tarkoitus on pitää kehossa optimaalinen pH-tasapaono varastoiden karnosiinia lihaksiin. Tämä estää lihasten väsymistä ja maitohapon muodostumista, mikä lisää työkapasiteettia aerobisessa suorituksessa, joka kestää yli 10 sekuntia.

Top-3 beta-alaniinituotetta

Myyntimenestys
Myyntimenestys

Beta-alanine, 320 g

Star Nutrition
13.90 €

Beta Alanin, 400 g

Fairing
31.90 €

Valmiit paketit

Jotta lisäravinteiden valinta olisi mahdollisimman yksinkertaista, olemme koonneet valmiit paketit painonpudotukseen. Näistä paketeista löydät tarvitsemasi tuotteet tähän tavoitteeseen. 

Top3 valmiit paketit

19%
19%

Muscle Building Pack

Star Nutrition
44.90 €
55.70 €
Osta Osta
20%
20%

Muscle Building Pack, Advanced

Star Nutrition
56.90 €
70.70 €
Osta Osta
29%
29%

Peruspaketti

Star Nutrition
47.90 €
67.60 €
Osta Osta