Treenitavoite: Parempi kunto

Kuntoilua voi olla monessa eri muodossa, ja se sisältääkin käytännössä kaikki mahdolliset treenimuodot, jolla kohotat ja pidät hyvää huolta kunnostasi. Tästä kategoriasta saat lisää informaatiota kolmesta eri lisäravinteesta jotka parantavat sinun treeniäsi jo ennen treeniä ja ravinteista jotka auttavat sinua palautumaan treenistä valmistaen sinut tulevaan treeniin.

Energiaa vaativia treenimuotoja ovat muun muassa lenkkeily, pyöräily, kiipeily, haastavat jumpat ja uinti. Siksi onkin hyvin tärkeää että huolehdit myös oikeanlaisesta ja riittävästä ruokailusta treenien välissä. Kroppa ei kehity tai palaudu optimaallisesti, jos edellä mainitut ravitsemus asiat eivät ole kunnossa.

1. Nopeat hiilihydraatit

Hiilihydraatit muuntautuvat kehossasi glykogeeniksi, joita kehosi käyttää polttoaineena fyysisessä suorituksessa, joka kestää yli 10 sekunttia. Lisäravinteiden käyttäminen ruuan lisänä on todella hyödyllistä nimenomaan kestävyysurheilijalle. Ohesta löydät laadukkaita hiilihydraattivalmisteita harjoittelun tehostamiseksi!

Top-3 hiilihydraatit

Myyntimenestys
14.90 €

2. Nesteyttäjät

Nesteyttäjät sekoitetaan veteen, jotka taas mahollistavat elektrolyyttien ja mineraalien varastoitumisen kroppaan. Tuotetta onkin hyvä käyttää juurikin hikisissä airobisisissa treeneissä, joissa nestehukan vaara voi olla suurempi.

Top-3 nesteyttäjät

3. Beeta-alaniini

Beeta-alaniini on aminohappo, joka varastoituu kroppaan karnosiinina. Karnosiini vastavaikuttaa maitohappojen kehittymiseen kropassasi. Näin ollen Karnosiini auttaa sinua pitämään oikean ph-tasapainon lihaksissasi. Tämä auttaa sinua jaksamaan treenisuorituksessasi pidempään, ilman että maitohapot laittaisivat stopin esim pitkän matkan juoksussa.

Top-3 Beeta-alaniininit

Myyntimenestys
15.90 €

Valmiit paketit

Valmiit paketit antavat sinulle vaivattomasti kokonaisvaltaiset avaimet edellämainittuja tuotekokonaisuuksia ajatellen. Olkaa hyvät!

Top-3 valmiit tuotepaketit