
Sukrin:1:n makeus ja koostumus on sama kuin tavallisen sokerin, joten sitä on helppo käyttää leivonnassa ja ruoanlaitossa.
- Kaloriton
- Luonnollinen sokerivaihtoehto
- Sama makeus kuin sokerilla
Sukrin:1 on makeutusaine, jota voidaan käyttää sokerin sijasta erilaisissa resepteissä. On tärkeää, että Sukrin:1:n osuus reseptin kaikista ainesosista on enintään 20 %. Jos sokeripitoisuus ylittää 20 %, on suositeltavaa yhdistää Sukrin:1 muihin makeutusaineisiin, kuten hunajaan tai Finesseen.
Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää Sukrin+ -makeutusainetta, joka on kaksi kertaa sokeria makeampi.
Ravintosisältö | 100 grammaa kohti |
---|---|
Energia | 0 kJ / 0 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0 g |
Hiilihydraatit | 100 g |
josta sokereita | 0 g |
josta polyoleja | 100 g* |
Kuitu | 0 g |
Proteiini | 0 g |
Suola | 0 g |
*Hiilihydraatit, jotka eivät imeydy elimistöön energiana.
Ainesosat: Makeutusaineet (erytritoli, steviaglykosidit).