💪 Aloita vuosi vahvasti! Osta täältä >>

Takaisin
25%
T-1000, 250 g, Lemon Mint

T-1000, 250 g, Lemon Mint

Fairing
25%

23.85 €
31.80 €
95.40 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #7101014.MASTER | EAN 7350044503283
T-1000 on Fairingin lisäravinne, joka kuuluu lihaskasvu-kategoriaan. Sisältää normaaleja testosteronitasoja tukevaa sinkkiä, tribulusta, DAA:ta, nokkosuutetta ja paljon muuta.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

T-1000 on kattava ja harkittu tuote lihaskasvu-kategoriassa. Tuote sisältää monia ainesosia, jotka ovat suosittuja ympäri maailman, kuten DAA, tribulus, nokkonen, AAKG, sinkki ja muuta. T-1000 on jauhe, joka sekoitetaan veteen. Hyvä ja helppokäyttöinen.

  • Lihaskasvu
  • Sinkki tukee normaaleja testosteronitasoja
  • Tribulus, DAA, nokkonen ja muuta
  • Maustettu jauhe
  • 25 annosta

Lihaskasvu on suosittu kategoria. Se on sinulle, joka etsit tuotteita, jotka täydentävät tehokkaasti ruokavaliota ja treeniä. Fairing on kehittänyt T-1000 kehittyneenä vaihtoehtoja sinulle, joka haluat hieman extraa, tuotteen, joka ei himmaile.  

T-1000 sisältää täydet 9 aktiivista ainesosaa. Listalta löytyvät maailmankuulut aineet, kuten tribulus, D-aspargiinihappo (DAA), nokkosuute sekä AAKG, herkkusieniuute ja muuta. Yksi annos sisältää myös 10 mg sinkkiä. Sinkin on todettu tukevan veren normaaleja testosteronitasoja.  

T-1000 on uniikki tuote, ei ainoastaan sisällön, vaan myös formaattinsa muodossa. Fairing on päättänyt luopua kapseleista, jotka usein ovat vaikeasti nieltäviä, sen sijaan tuote on jauheena, jonka sekoitat helposti shakerissä veden kanssa. Sekä hyvää että kätevää.

Annoksia pakkauksessa: 25

Suositeltu päivittäisannos: Sekoita 1 mittakauha (10 g) ja 3 dl kylmää vettä. Ota yksi annos päivässä. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Sisältö:

1 mitta (10 g)

RDA % *

Argiinini-AKG

3 000 mg

 

D-asparagiinihappo (DAA)

3 000 mg

 

Tauriini

1 000 mg

 

Asetyyli-L-Karnitiini

500 mg

 

Tribulus Terrestris

400 mg

 

L-Teaniini

200 mg

 

Herkkusieniuute

200 mg

 

Urtica Dioca -uute

200 mg

 

Sinkkiglukonaatti

10 mg

100

*Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Lemon Mint: Arginiini-AKG, D-asparagiinihappo, tauriini, aromit, asetyyli-L-karnitiini, väriaine (punajuurenpunainen), Tribulus trerrestris (okarennokki), nokkosuute (Urtica dioca), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), herkkusieniuute, L-teaniini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), sinkkiglukonaatti.

Säilytys:
Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

 

Tietoa:
Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.