0
0
0
0
Takaisin
Myyntimenestys
Ultimate ZMA Night Complex, 90 caps

Ultimate ZMA Night Complex, 90 caps

Star Nutrition
Myyntimenestys

39.90 €
458.62 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #6514-11.MASTER | EAN 7340028819257
Ultimate ZMA Night Complex on tehokas unta ja palautumista parantava tuote Star Nutritionilta. Sen sisältämiä ainesosia ovat mm. Ashwagandha, Bacognize™ ja Lactium®.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Enemmän kuin ZMA

Ultimate ZMA Night Complex on ZMA-tuote, johon on lisätty mm. ashwagandhaa, nootropiinia ja teaniinia. Parantaa unen laatua sekä edistää lihasten ja aivojen palautumista.

  • Sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia
  • Tuotteeseen on lisätty Ashwagandhaa, Bacognize™-valmistetta, Lactiumia®, teaniinia, sitruunamelissauutetta ja sahramia
  • Parantaa unen laatua ja vähentää stressitasoja
  • Edistää lihasten muodostumista ja palautumista

Ultimate ZMA Night Complex on markkinoilla ainutlaatuinen ZMA-tuote, joka sisältää sinkin ja magnesiumin lisäksi useita ainesosia, jotka yhdessä parantavat unen laatua, edistävät palautumista ja alentavat stressitasoja.

Mikä ZMA on?

ZMA on klassinen tuoteryhmä, joka perinteisesti koostuu sinkistä ja magnesiumista sekä B6-vitamiinista. Yhdistelmä on suosittu pyrittäessä parantamaan unen laatua ja varmistamaan kunnollinen palautuminen.

Mitä Ultimate ZMA Night tekee eri tavalla?

Klassisten ZMA-ainesosien lisäksi Ultimate ZMA Night Complex -valmisteeseen on lisätty useita ainesosia, jotka vahvistavat ZMA-koostumuksen vaikutusta.

  • Ashwaganda on klassinen adaptogeeni, joka on suosittu, koska se vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Ashwagandha on suosittu ainesosa myös pyrittäessä edistämään lihaskasvua.
  • Bacognize™ on niin sanottu nootropiini eli ainesosa, jonka tarkoituksena on edistää kognitiivista kyvykkyyttä. Bacognize™ koostuu standardisoidusta koostumuksesta, jota saadaan Bacopa monnieri -nimisestä kasvista.
  • Lactium® on aine, jota saadaan maidon proteiinista. Sen suosio ainesosana on kasvanut nopeasti viime aikoina, koska se edistää hyvää yöunta, ehkäisee muistiongelmia ja auttaa keskittymisessä.
  • Teaniini on aminohappo, jota esiintyy luonnossa teenlehdissä. Kehossa teaniini osallistuu useiden välittäjäaineiden valmistukseen. Teaniini saa aikaan vihreän teen rauhoittavan vaikutuksen.
  • Sitruunamelissauute on luonnon kasviuute, jota on käytetty pitkään levottomuuden vähentämiseen ja hyvän yöunen edistämiseen.
  • Sahrami tunnetaan parhaiten sen pullalle antamasta hyvästä mausta. Tosiasiassa sahramilla on kuitenkin useita positiivisia vaikutuksia kognitiiviseen suorituskykyyn ja yöuneen.

Päivittäinen annossuositus: 3 kapselia ennen nukkumaanmenoa. 

Annoksia pakkauksessa: 30

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Ravintolisä, joka sisältää magnesiumia, sinkkiä, kasviuutetta ja Lactium®-valmistetta.

Sisältö

per 2 kapselia

per 3 kapselia

Magnesium

133 mg (39.7 %)

200 mg (53 %)*

Sinkki

14.6 mg (165 %)

22 mg (220 %)*

B6-vitamiini

5.3 mg (434 %)

8.1 mg (579 %)*

 

Muu sisältö

per 2 kapselia

per 3 kapselia

Ashwagandha (7% withanolidit)

200 mg

300 mg

Bacognize™ (6% glykosidit)

200 mg

300 mg

Lactium®

133 mg

200 mg

Teaniini

133 mg

200 mg

Sitruunamelissauute

133 mg

200 mg

Sahrami (0.3%)

20 mg

30 mg

 *Päivittäisen saannin vertailuarvosta (RI)

Ainesosat: kapseli (naudan liivate), magnesium (magnesiumsitraatti, magnesiummalaatti, magnesiumlaktaatti) ashwagandha-kasvi (Withania somnifera [juuri]), bacopa monnieri -uute (koko yrtti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sitruunamelissauute (Melissa officinalis L. (koko yrtti)), L-teaniini, hydrolysoitu maitoproteiini (Lactium®), sinkki (sinkkiglukonaatti, sinkkiaspartaatti, sinkkibisglysinaatti), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sahramiuute (Crocus sativus (kukka luotteineen)), pyridoksiini-HCl.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä.