Valitse polvituki joka sopii sinulle
Ohje

Valitse polvituki joka sopii sinulle

Valitse sopivat polvituet

Polvituet ovat anatomisesti muotoillut tuet, jotka tarjoavat sekä kompressiota että lämpöä suorituskyvyn parantamiseksi ja vammojen estämiseksi. 

Polvi on yksi vartalon haavoittuvimmista alueista, ja sille kannattaa harkita lisätukea raskaiden ja pitkien harjoitusten aikana sekä vammojen jälkeen.

Polvituet toimivat tarjoamalla lämpöä ja kompressiota polville. Kompressio lisää verenkiertoa ja auttaa ehkäisemään vammoja. Polvitukien lämmittävä vaikutus aktivoi verenkiertoa sekä suojaa käyttäjän niveliä ja pehmytkudoksia vammoilta. Yhdessä nämä tekijät parantavat urheilijan suorituskykyä.


 

NÄIN VALITSET OIKEAN POLVITUEN

3 mm: Kestävyysurheiluun

3 mm paksu polvituki auttaa urheilijoita kestävyyslajeissa ja pitkän matkan harjoittelussa. Se on kevyempi tuki ja sopii sinulle, joka haluat kannettavaksi mahdollisimman kevyet varusteet. 3 mm:n polvituki tukee silloin, kun väsymys alkaa painaa harjoituksen lopussa ja auttaa käyttäjää kontrolloimaan polven liikkeitä.5 mm: Moniin eri aktiviteetteihin

5 mm paksut polvituet auttavat urheilijaa erilaisissa harjoituksissa, joissa tarvitaan sekä ketteryyttä että tukea. 5 mm:n polvitukia voidaan käyttää useimmissa lajeissa: ne sopivat niin pitkän matkan juoksijoille, jotka haluavat lisätukea polville, kuin kuntosaliharjoitteluun. Yleispolvituki, jota voidaan käyttää kaikenlaisiin aktiviteetteihin. 7 mm: Lyhyisiin, raskaisiin suorituksiin

7 mm paksu polvituki tarjoaa vahvan kontrollin voimaharjoittelussa ja lisätukea kuntoutuksen aikana. Perinteisesti 7 mm:n tuki on ollut käytössä painonnostajilla, mutta nykyisin se on yleinen myös kuntosalikävijöillä. 7 mm:n tuki antaa erinomaisen "tietoisuuden" polven liikkeistä, mikä varmistaa, että lyhyet suoritukset tehdään tarkemmin ja turvallisemmin. 

Suositut polvituet
34.90 €
Osta
Osta
39.90 €
Osta
Osta
44.90 €
Osta
Osta