Käsisiteet

Jos nyrkkeilet tai harrastat muita kamppailulajeja, ovat rannesiteet hyvä investointi. Ne suojaavat ranteitasi vammoilta ja ylirasittumiselta raskaissa nostoissa. Hyvät r...

Jos nyrkkeilet tai harrastat muita kamppailulajeja, ovat rannesiteet hyvä investointi. Ne suojaavat ranteitasi vammoilta ja ylirasittumiselta raskaissa nostoissa. Hyvät rannesiteet ovat myös tärkeä hankinta kuntoutuksen yhteydessä.

Lue lisää

Löydä oikeat rannesiteet treeniisi

Rannesiteitä on saatavilla monen tyyppiseen treeniin. Raskaisiin nostohin tarvitaan voimakas tuki tukemaan ranteita. Rannesiteitä on saatavilla eri materiaaleja ja kokoja. Tavallisimmat mitat on 30-60 cm, mutta siteitä on saatavilla myös jopa metrin pituisena. Rannetuen paksuus vaihtelee myös ja yksi kovimpia tukia on TITAN THP, jonka leveys on täydet 50 mm. Ranteet tarvitsevat muuta kroppaa enemmän aikaa palautumiseen, joten investoi rannetukiin välttyäksesi ylirasitukselta. Fitnesstukusta löydät laajan valikoiman rannetukia monenlaiseen käyttöön. Valitse juuri sinulle sopiva pituus leveys ja materiaali. 

Parhaat rannesiteet kuntoutukseen

Ranneongelmia ilmenee usein toimistotyössä ja muissa monotonisissa liikkeissä. Rannekanavaoireyhtymä on keski-ikäisten naisten keskuudessa melko tavallinen vaiva ja voi johtua ylirasituksesta tai rannetulehduksesta. Ranteiden ongelmat voivat myös johtua kovasta treenistä, jos palautumiselle ei anneta riittävästi aikaa. Jos ranteet ovat turvonneet on kuntouksen ensimmäinen askel tukea poistaa ranteilta rasitusta esimerkiksi rannetukien avulla, saatavilla on myös lämmittävän vaikutuksen omaavia tukia. Hyvät rannetuet ovat tärkeä osa onnistunutta kuntoutusta. Fitnesstukusta löydät laajan valikoiman rannetukia, jotka soveltuvat loistavasti henkilöille, joilla on ranneongelmia tai kipuja. Rannesiteet tukevat ranteita, mikä mahdollistaa ranteiden harjoittamisen turvallisesti ja tehokkaasti.
 

Piilota

Tuotemerkit

Koko

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 2 vaihtoehtoa
18.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
24.90 €
+ 2 vaihtoehtoa
37.90 €
Osta
Osta
+ 3 vaihtoehtoa
37.90 €
Osta
Osta
+ 3 vaihtoehtoa
39.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
22.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
8.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
54.90 €
Osta
Osta