Takaisin
Määräalennus
Vitaprana Sunkissed Betakaroten, 50 kapslar

Vitaprana Sunkissed Beetakaroteeni, 50 kapslar

Vitaprana
Määräalennus
3 arvostelu

11.90 €
Norm.hinta 11.90 €
396.67 € / kg
Loppu varastosta
3 arvostelu

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

11.90 €

2 kpl

21.42 €
-10%

3 kpl

30.36 €
-15%

4 kpl

38.08 €
-20%
Voimassa myös, kun ostat eri makuja
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9019450.MASTER | EAN 7350049158860

Sunkissed on Vitapranan lisäravinne normaaliin ihon ja hiusten pigmentoitumiseen. Täydet 100 mg beetakaroteenia per kapseli, yhdistettynä kupariin, biotiiniin, niasiiniin, C-vitamiiniin, seleeniin ja lykopeeniin. 

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Sunkissed on kehitetty ihollesi, mutta se auttaa myös hiuksia. Jokainen kapseli sisältää 100 mg beetakaroteenia, se on yhdistetty kupariin, joka on tärkeää ihon pigmentille. Sunkissed sisältää myös biotiinia, niasiinia ja C-vitamiinia, jotka ylläpitävät normaalia ihoa.  

•    100 mg beetakaroteenia
•    Ihon pigmentoitumiseen
•    Säilytä normaali iho
•    50 päivän käyttöön
•    Pullulaani-kapseli

Pidä ihosta huolta ☀

Iho on kehomme isoin elin. Se on kehon suojamuuri ulkomaailmaa vastaan ja iho altistuu siksi päivittäin monille eri rasituksille, kuten auringonvalolle. Jotta ihomme voisi hyvin, on siitä tärkeää pitää huolta oikealla tavalla, tämä sisältää myös sille oikean ravinnon antamisen. 

Kupari ja beetakaroteeni pigmentoitumiseen

Beetakaroteeni on A-vitamiinin ensiaste. Kehomme voi varastoida beetakaroteenia ihon alaiseen rasvaan ja ottaa sen sieltä käyttöön, kun kroppa tarvitsee lisää A-vitamiinia. Kun kehomme varastoi beetakaroteenia, voi tämä muuttaa ihon väriä. 

Kuparia tarvitaan myös, jotta keho säilyttää normaalin pigmentoinnin. Yhdistelmä kuparia ja beetakaroteenia on siis loistava kesää tai lomareissua varten. 

Anna iholle oikeita ravinteita

Jotta iho voisi hyvin, tarvitsee se useita ravintoaineita. Sunkissed sisältää siksi myös biotiinia, niasiinia ja C-vitamiinia, nämä kaikki tukevat normaalia ihoa. Tämä on yhdistetty harkittuuun annokseen lykopeenia. 

Aloita Sunkissedin käyttö ajoissa

Beetakaroteeniin varastoiminen vie kropalta aikaa. On siksi tärkeää aloittaa tuotteen Sunkissed käyttö ajoissa ennen esimerkiksi kesää tai lomareissua. Usein vie noin 4 viikkoa, ennen kuin eron näkee. Sunkissed-pakkaus sisältää siksi 50 kapselia. 

Muista, ettei beetakaroteeni suojaa UV-säteilyltä ja aurinkosuojan käyttö on aina tärkeää. 
 

Annoksia pakkauksessa: 50 

Suositeltu päivittäisannos: Ota 1 kapseli päivittäin ruokailun yhteydessä. Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää. 

Säilytys: 
Säilytetään lasten ulottumattomissa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:
Tämä tuote on ravintolisä, jolla ei tule korvata monipuolista ruokavaliota. Päiväkohtaista annostelusuositusta ei saa ylittää. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit sairaudesta tai käytät lääkitystä, ota yhteyttä lääkäriin ennen tuotteen käyttämistä.
 

Sisältö:

1 kapseli

RDA % *

A-vitamiini (Beetakaroteeni)

50 000 μg RE (100 mg)

6 250

Lykopeeni

0,5 mg

C-vitamiini

100 mg

125

B3-vitamiini

50 mg

313

Seleeni

100 μg

182

Kupari

0,5 mg

50

Biotiini

200 μg

400

*Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

A-vitamiini (beetakaroteeni, Blakeslea trispora), kapseli (pullulaani), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), niasiini (nikotiiniamidi), MCT kookospähkinästä, seleeni (natriumseleniitti), lykopeeni (Solanum lycopersicum), kupari (kuparibisglysinaatti), biotiini.

Voi sisältää jäämiä MAIDOSTA.