Lisää kehonpainoa

Painon nostaminen, niin sanottu bulkkaaminen, on pitkäaikainen projekti, joka vaatii sekä aikaa että osaamista. Tähän kategoriaan olemme koonneet tärkeimmät kohdat, joista voit ottaa oppia laadukkaaseen kehon massan lisäämiseen

Lisää lihaksia, ei rasvaa

Kun on kyse kehon painon nostamisesta, on tärkeää toimia oikein alusta asti, jotta painonnousu on laadukasta. Kyseessä on hauska projekti, joka vaatii aikaa, työtä ja tietoa – mutta joka on kaikkien tavoitettavissa. Kolme tärkeintä tekijää siihen, että lisäkilosi koostuvat lihasmassasta eivätkä rasvasta ovat:

  1. Seuraa raskasta ja järkevästi koottua harjoitusohjelmaa
  2. Syö tarpeeksi proteiinia (2 g/kehon paino kg)
  3. Kaloriylimäärän tulee olla sopiva (älä nosta painoa liian nopeasti)

1. Gainerit

Gainerit ovat energiapitoisia lisäravinteita, jotka auttavat saamaan päivittäisen proteiiniannoksen - sekä täyttämään kaloritarpeen Gainerit koostuvat yleensä proteiinin ja hiilihydraatin yhdistelmästä suhteuttuna 1:3 - tämä on todistettu toimiva suhde palautumiseen ja lihaskasvuun.

Top-3 gainerit

+ 6 vaihtoehtoa
69.90 €
Osta
Osta
+ 4 vaihtoehtoa
38.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
+ 5 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 5 vaihtoehtoa
51.90 €
Osta
Osta

2. Kreatiini

Kreatiini on todistettu lisäravinne kasvattamaan kestävyyttä .Se sitoo lihaksiin energiaa, jolloin ne jaksavat paremmin raskaan treenisuorituksen aikana. Kreatiini lisää sekä voimaa, että kestävyyttä sekä erityisesti edesauttaa lihaskasvua.

Top-3 kreatiinit

Myyntimenestys
22.90 €
Myyntimenestys
23.90 €

3. ZMA (sinkki ja magnesium)

ZMA on kehitetty tuotekonsepti, jossa yhdistyy tarvittava määrä välttämättömiä mineraaleja; sinkkiä ja magnesiumia yhdessä yhdessä tabletissa. Tämä tutkittu yhdistelmä vaikuttaa hormoituotantoon ja parantaa unen laatua.

Top-3 ZMA-tuotteet

Myyntimenestys
39.90 €
Myyntimenestys
29.90 €

Valmiit paketit

Jotta lisäravinteiden valinta olisi mahdollisimman yksinkertaista, olemme koonneet valmiit paketit painonpudotukseen. Näistä paketeista löydät tarvitsemasi tuotteet tähän tavoitteeseen. 

Top-3 valmiit paketit