Lisää kehonpainoa
Guide

Lisäravinteet kehon painon

lisäämisen

 

Painon nostaminen, niin sanottu bulkkaaminen, on pitkäaikainen projekti, joka vaatii sekä aikaa että osaamista. Tähän kategoriaan olemme koonneet tärkeimmät kohdat, joista voit ottaa oppia laadukkaaseen kehon massan lisäämiseen

LISÄÄ LIHAKSIA, EI RASVAA

Kun on kyse kehon painon nostamisesta, on tärkeää toimia oikein alusta asti, jotta painonnousu on laadukasta. Kyseessä on hauska projekti, joka vaatii aikaa, työtä ja tietoa – mutta joka on kaikkien tavoitettavissa. Kolme tärkeintä tekijää siihen, että lisäkilosi koostuvat lihasmassasta eivätkä rasvasta ovat:

  1. Seuraa raskasta ja järkevästi koottua harjoitusohjelmaa
  2. Syö tarpeeksi proteiinia (2 g/kehon paino kg)
  3. Kaloriylimäärän tulee olla sopiva (älä nosta painoa liian nopeasti)

1. Gainerit

Gainerit ovat energiapitoisia lisäravinteita, jotka auttavat saamaan päivittäisen proteiiniannoksen - sekä täyttämään kaloritarpeen Gainerit koostuvat yleensä proteiinin ja hiilihydraatin yhdistelmästä suhteuttuna 1:3 - tämä on todistettu toimiva suhde palautumiseen ja lihaskasvuun.

Top-3 gainerit

+ 6 vaihtoehtoa
64.90 €
Osta Osta
+ 4 vaihtoehtoa
84.90 €
Osta Osta

2. Kreatiini

Kreatiini on todistettu lisäravinne kasvattamaan kestävyyttä .Se sitoo lihaksiin energiaa, jolloin ne jaksavat paremmin raskaan treenisuorituksen aikana. Kreatiini lisää sekä voimaa, että kestävyyttä sekä erityisesti edesauttaa lihaskasvua.

Top-3 kreatiinit

Myyntimenestys
22.90 €
Myyntimenestys
23.90 €
43.90 €

3. ZMA (sinkki ja magnesium)

ZMA on kehitetty tuotekonsepti, jossa yhdistyy tarvittava määrä välttämättömiä mineraaleja; sinkkiä ja magnesiumia yhdessä yhdessä tabletissa. Tämä tutkittu yhdistelmä vaikuttaa hormoituotantoon ja parantaa unen laatua.

Top-3 ZMA-tuotteet

18.90 €
Myyntimenestys
39.90 €

Valmiit paketit

Jotta lisäravinteiden valinta olisi mahdollisimman yksinkertaista, olemme koonneet valmiit paketit painonpudotukseen. Näistä paketeista löydät tarvitsemasi tuotteet tähän tavoitteeseen. 

Top-3 valmiit paketit

20%
59.90 €
74.70 €
Osta Osta
20%
117.90 €
147.50 €
Osta Osta