Opas

Lisäravinteet nautittavaksi illalla

Löydä oikeat lisäravinteet, joiden nauttimisesta hyödyt illalla

Yö on vuorokauden tärkeintä aikaa palautumiseen. Nauttimalla oikeita lisäravinteita voit sekä varmistaa unenlaadun, että täyttää lihakset ravinnolla, jota ne tarvitsevat tullakseen isommiksi ja vahvemmiksi.

Kun treenaat lihakset saavat vaurioita ja tyhjenevät. Voidaksesi palautua parhaalla mahdollisella tavalla tulee sinun aktiivisesti taata optimaaliset edellytykset tähän. Riittävä uni ja hitaasti imeytyvä proteiini kehon käytettäväksi unen aikana edesauttavat palautumista.

1. Kaseiiniproteiini

Kaseiinia saadaan maidosta ja se on hitaimmin imeytyvä proteiinimuoto, joka tällä hetkellä tunnetaan. Kaseiinin nauttimisen jälkeen se imeytyy elimistössä jopa 8 tuntia. Toisin sanoen se on täydellinen tuote nautittavaksi ennen nukkumaan menoa.

Top-3 kaseiiniproteiinia

+ 1 vaihtoehto
29.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
+ 9 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 9 vaihtoehtoa
23.90 €
Osta
Osta
+ 3 vaihtoehtoa
44.90 €
Osta
Osta

2. ZMA (sinkki ja magnesium)

ZMA on yhdistelmä, joka sisältää suositusten mukaisen määrän välttämättömiä mineraaleja sinkkiä ja magesiumia yhdessä. Sinkki ja magnesium säätelevät esimerkiksi lihastoimintoja ja hormonituotantoa, mutta ovat kaikista tunnetuimpia unenlaatua parantavista vaikutuksistaan.

Top-3 ZMA-tuotteet

Myyntimenestys
39.90 €

3. GABA

GABA tulee sanoista gamma-aminobutyric acid, se on yksi luonnollisista välittäjäaineista elimistössä. GABA:a käytetään nukahtamisen nopeuttamiseen ja unen laadun parantamiseen.

Top-3 GABA-tuotteet