Lola

Löydä Lola-massagepistoolin paras mahdollinen kokemus - Suunniteltu kaikille, jotka ottavat harjoittelun ja rentoutumisen vakavasti kompromissien tekemättä tärkeimpien te...

Löydä Lola-massagepistoolin paras mahdollinen kokemus - Suunniteltu kaikille, jotka ottavat harjoittelun ja rentoutumisen vakavasti kompromissien tekemättä tärkeimpien tekijöiden suhteen massagepistooleissa.

Lue lisää

Lola on täällä muuttamaan massagepistoolipelikenttää. Kevyestä ja taskukokoisesta koostaan huolimatta Lola tarjoaa voimakasta ja tehokasta hierontaa, joka vie harjoittelun uudelle tasolle ja tarjoaa syvää rentoutumista. Koska Lola on yhtä suuri kuin iPhone, voit helposti pitää sitä kädessäsi tuntematta, että se luiskahtaa.

Lolan avulla voit ehkäistä lihasten jäykkyyttä, lämmittää lihaksia, rentoutua tai nopeuttaa palautumista - kotona tai liikkeellä ollessa. Lola toimitetaan neljällä vaihdettavalla hierontapäällä, neljällä hierontanopeudella, nopealla latauksella, automaattisella virrankatkaisulla ja metallisella viimeistelyllä - kaikki tarjotakseen sinulle täydellisen hieronta-elämyksen.

Lola on suunniteltu olemaan luotettava kumppanisi. Olitpa sitten treenaamassa kuntosalilla, matkalla työssä tai tarvitset vain hetken rentoutumista kotona - Lola on siellä tarjoamassa sinulle täydellisen hierontakokemuksen. Sen erittäin hiljainen käynti takaa huomaamattoman ja rauhallisen session, oli sitten valintasi missä tahansa.

Pystyt maksimoimaan harjoituksesi ja antamaan itsellesi ansaitsemasi rentoutumisen Lola-massagepistoolin avulla. Koe tulevaisuuden massagepistoolitekniikka ja huomaa ero jo tänään. Anna harjoitusrutiinillesi ja hyvinvoinnillesi aivan uusi ulottuvuus Lolan avulla.

Piilota

Tuotekategoria

Keskeytä
Käytä suodatusta
+ 1 väri
+ 1 väri
0 arvostelu
99.90 €
+ 1 väri
+ 1 väri
0 arvostelu
99.90 €