Takaisin
20%
Therabody PowerDot Duo Red
Therabody PowerDot Duo Red
Therabody PowerDot Duo Red

PowerDot Duo Red

TheraBody
20%

303.92 €
379.90 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #850051.MASTER | EAN 735850736204

Tehokas ja älykäs lihasstimulaattori, PowerDot Duo joka auttaa palautumisessa ja auttaa rakentamaan lihasvoimaa ja kestävyyttä.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Tehokas ja älykäs lihasstimulaattori, PowerDot Duo joka auttaa palautumisessa ja auttaa rakentamaan lihasvoimaa ja kestävyyttä.

 • Kannettava
 • 2 yksikköä
 • Nopeuttaa palautumista
 • Lisää voimaa ja kestävyyttä


PowerDot antaa sinulle uuden tavan vähentää tilapäistä kivunlievitystä, auttaa palautumisessa ja auttaa rakentamaan lihasvoimaa ja kestävyyttä.

Lihasstimulaattori käyttää konsepteja NMES (Neuromuscular Electrical Stimulation) ja TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation), jotka auttavat tilapäisesti vähentämään kipua ja toipumaan nopeammin. Sisältää kevyet ja tyylikkäät tyynyt jotka voit ottaa mukaasi ja käyttää missä tahansa ja milloin tahansa. Koska tyynyt kiinnitetään vartaloon voit helposti piilottaa ne vatteiden alle.

PowerDot-sovellus

Langattoman Bluetooth-yhteyden ja PowerDot 2.0 -sovelluksen avulla voit helposti seurata treenejäsi ja seurata, miten kehosi reagoi ohjelmiin ja päivittäisiin toimintoihin. Sovelluksen avulla löydät myös videoita harjoituksista ja harjoitusohjelmista, joita voit seurata.

Esiasetettujen ohjelmien ja asetusten ansiosta PowerDot tarjoaa helpon pääsyn maailmanluokan lihasstimulaatioon. Voit valita eri ohjelmia jotka on suunniteltu nopeuttamaan palautusta, lisäämään lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä hierontaa helpottamaan jokapäiväistä stressiä.

Käyttö

Käytä PowerDot Duoa maksimaalisen tehon saavuttamiseksi 1-2 kertaa päivässä 20 minuuttia lihasryhmää kohti. Laite kestää noin 20 tuntia yhdellä latauksella. Löydät latausyksikön tälle tuotteelle täältä.

Saat tuotteen mukana useita erikokoisia tyynyjä. Ajan myötä nämä elektroniset tyynyt menettävät kuitenkin tarttuvuuttaan ja ne on vaihdettava uusiin. Näitä löydät täältä. Kunkin tyynyn kestävyyden arvioidaan olevan 25-30 käyttökertaa, mutta tämä riippuu täysin ihotyypistäsi ja siitä, kuinka säännöllisesti tuotetta käytät.

PowerDot Duon avulla voit hoitaa kahta jalkaa tai käsivartta/olkapäätä kerrallaan.

Tuotteen toimivuus

Lihasstimulaattorit ovat tutkimusten mukaan osoittaneet parantavan harjoittelu- ja urheilutuloksia. PowerDot Duo lisää voimaa ja kestävyyttä ja nopeuttaa palautumista ja saat sen avulla paremmat tulokset aikaisemmilla ponnisteluilla.

PowerDot käyttää sähköistä lihasstimulaatiota (EMS), joka jäljittelee aivosi hermoimpulsseja aktivoimaan lihaksia harjoituksen aikana. PowerDot lähettää sähköimpulsseja lihaksiisi itseliimautuvien elektrodien kautta, jotka on kiinnitetty kehosi eri osiin.

Älykkään lihasstimulaation edut

 • Nopeuttaa palautumista
 • Lisää voimaa ja kestävyyttä
 • Väliaikainen kivunlievitys

Sisältö:

 • 2 x  PowerDot
 • 2 x elektrodityynyä
 • 2 x kaapelisarja (10 cm ja 30 cm)
 • 2 x mikro-USB-latauskaapeli
 • suojaava kantolaukku

Lihasstimulaattori on kannettava ja siinä on suojaava kantolaukku, jonka avulla voit helposti ottaa sen mukaan repussa tai treenikassissa.