Vegaaniset terveystuotteet

Vitamiinit, kivennäisaineet ja rasvahapot ovat ravintoaineita, joita tarvitaan hyvään terveyteen ruokavaliosta riippumatta.Tähän kategoriaan olemme koonneet sekä yksittäisiä ravintoaineita sisältäviä ravintolisiä että suosittuja yhdistelmätuotteita.

Kaikki tuotteet on valmistettu ilman eläinperäisiä aineita ja voit käyttää niitä vegaaniruokavaliossasi.

1. B-Vitamiini

B-vitamiini kuuluu luokkaan vesiliukoiset vitamiinit, jota on kahdeksaa eri variaatiota. Useaa näistä on vaikea saada tarpeeksi mikäli noudattaa vegaanista ruokavaliota. Sen vuoksi voi olla hyvä idea sisällyttää B-vitamiinilisä päivittäiseen lisäravinne annokseen.

Top-3 vegaanista B-vitamiinia

2. D-vitamiini

D-vitamiini on välttämätön ravintoaine, jota valmistamme auringon UV-säilystä ja ruokavaliossa saamme sitä syödessämme rasvaista kalaa. Talvikauden aikana auringonvalo ei riitä ja mikäli et syö kalaa, on tärkeää saada rittävä määrä D-vitamiinia silloin toisella tapaa.

Top-1 vegaaninen D-vitamiini

3. Magnesium

Magnesium on monipuolinen mineraaliaine, joka säätelee tärkeitä ruumiintoimintoja, kuten aineenvaihduntaa, hermostoa ja llihasten toimintaa. Magnesium on lisäksi vaikea saada tarvittavia määriä ravinnosta.

Top-3 vegaanista magnesium-tuotetta

Määräalennus
10.99 €
Määräalennus
15.00 €
Määräalennus
16.10 €

4. Sinkki

Sinkki on välttämätön ravintoaine esimerkiksi immuunipuolustuksessa, ihon, hiusten ja hormonituotannossa. Riippumatta haluatko parantaa yleistä hyvinvointia, kauneutta tai .treenituloksia, on hyvä idea miettiä riittävää sinkin saantia. .

Top-3 sinkki-tuotteet

5. Muut mineraalit

Magnesiumin ja sinkin lisäksi on muitakin mineraaleja,joita voi olla vaikea saada riittävästi vegaanisesta ruokavaliosta. Esimerkiksi rauta, kalsium, seleeni ja foolihappo. Mikäli koet saavasi riittämättömän määrän jotain näistä, turvaudu lisäravinteisiin.

Top-3 vegaaniset mineraalit

6. Omega-3

Omega-3 koostuu välttämättömistä rasvahapoista, joita on tärkeä saada taatakseen kehon normaalin toiminnan. Yleisin lähde omega-3:lle on rasvainen kala.Markkinoilta löytyy kuitenkin nykyään kasvipohjaisia Omega3 lähteitä. Alla muutama esimerkki.

Top-2 vegaaniset omega-3 -tuotteet

Muita vegaanisia tuotteita