Produktguide: Veganska livsmedel

Vegaanisia elintarvikkeita voi olla hankala löytää kaikkien vaihtoehtojen keskeltä. Olemme tehneet tämän kategorian, jotta sinä voisit löytää haluamasi helpommin.

Vegaanisten elintarvikkeiden segmentti on vaihteleva ja se sisältää kaikkea proteiinirikkaista aamiaishiutaleista ja maapähkinävoista kookosjauhoon ja matcha-jauheeseen.

Yhteistä näille kaikille tuotteille on, että ne on valmistettu ainoastaan kasviperäisistä raaka-aineista.

1. Maapähkinävoi

Perinteisesti maapähkinävoihin on lisätty sokeria, suolaa ja eläinperäistä voiöljyä – alta löydät sen sijaan valikoiman maapähkinävoita, joihin ei ole lisätty sokeria. Useat näistä ovat lisäksi ekologisia!

Top-3 vegaanista maapähkinävoita

Myyntimenestys
Määräalennus
+ 1 vaihtoehto
Myyntimenestys
Määräalennus
+ 1 vaihtoehto
9.90 €
Osta
Osta

2. Pähkinälevitteet

Maapähkinävoi on pitkään ollut "go-to"-raaka-aine kun puhutaan pähkinälevitteistä, mutta viime aikoina on tullut myös muita vaihtoehtoja kilpailemaan suosiosta. Valita voi esimeriksi manteli, hassel-pähkinä, cashew tai saksanpähkinä– täydellisiä mikäli siedät pähkinää, mutta olet hetrkkä palkokasveille!

Top-2 vegaaniset pähkinälevitteet

Määräalennus
11.90 €
Määräalennus
11.90 €

3. Siemenlevitteet

Niille ketkä ovat allergisa tai eivät muusta syystä voi syödä pähkinätuotteita, on tarjolla vegaanisia levitteitä, jotka on tehty siemenistä. Siemenlevitteillä on sama maistuva maku, kermaisa koostumus ja yhtäläiset ravintoarvot.

Top-3 vegaanista siemenlevitettä

Määräalennus
4.70 €

4. Kookosoljy

Kookosöljy on monipuolinen tuote, jota voi hyödytää kaikkeen ruoanlaitoista leivontaan sekä ihon ja hiusten hoitoon. Kookosöljy on luonnollinen yhdistelmä MCT-öljyjä, jotka vapauttavat sekä ravinteita että energiaa.

Top-3 vegaanista kookosöljyä

Määräalennus
9.90 €
Määräalennus
9.90 €

5. Superfoodit

Superfoodit ovat nimensä mukaisesti elintarvikkeita, joilla on huomattavat ravintoarvot tai ne ovat muutoin osoittaneet positiivisia terveyshyötyjä tai edistävän hyvinvointia. Ne ovat esimerikiksi täynnä vitamiineja, mineraaleja ja antiksidantteha, jotka ovat tärkeitä terveydelle.

Top-3 superfood-tuotteet

Määräalennus
7.90 €

Muita vegaanisia tuotteita