Vegaaniset patukat

Täältä löydät maukkaita, vegaaniseen ruokavalioon sopivia patukoita, jotka antavat täyttävän välipalan.

Vegaanisia vaihtoehtoja ei ole vielä yhtä runsaasti saatavilla kuin tavallisia patukoita, mutta valikoima kehittyy. Näissä patukoissa on raaka-aineina usein taateleita, pähkinöitä ja siemeniä. Treenien ympärille on suunniteltu myös erityisen proteiinirikkaita patukoita.

1. Proteiinipatukat

Alan tuotekehittelijät ovat jo pitkään olleet vaikuksissa yrittäessään kehittää proteiinipitoisia vegaanisia patukoita, joissa olisi lisäksi hyvä maku ja sopiva koostumus. Vasta viimeaikoina tässä on onnistuttu ja tietenkin olemme ottaneet alan parhaimmat uutuudet kategoriaamme!

Top-3 vegaaniset proteiinipatukat

2.80 €
Seuraa
Seuraa

2. Raakapatukat

Rawfood eli raakaruokaa patukkamuodossa - koostuvat 100% prosessoimattomasta, luonnolisista aineisosista. Tämä takaa todella ravintorikkaan tuotteen, joka tarjoaa lisäksi suuren määrän vitamiineja ja mineraaleja. Täydellinen energiaa antava välipala, jossa ei sisällä juurikaan proteiinia.

Top-3 vegaaniset raakapatukat

3. Pähkinä- & siemenpatukat

Pähkinöistä ja siemenistä valmistetut patukat eivät ole pelkästään maistuvia vaan ne sisältävät luonnostaan paljon proteiinia. Usein mukana on hedelmiä ja/tai marjoja antamassa energiaa hiilihydraattien uodossa. Täydellinen nautittavaksi treenin yhteydessä tai vaihtoehtona sokeriherkulle.

Top-3 pähkinä- & siemenpatukat

4. Ekologiset patukat

Etsitkö vegaanista patukaa, joka koostuu ainoastaan ekologisista aineisosista? Olet oikeassa paikassa! Meillä on mistä valita! Huomioithan,että ravintosisältö ja ominaisuudet voivat vaihdella tuotteiden välillä.

Top-3 vegaaniset eko-patukat

Muita vegaanisia tuotteitamme