Takaisin
Birch Cellulite Oil, 100 ml

Birch Cellulitolja 100 ml

Weleda

28.50 €
Norm.hinta 28.50 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A3053.MASTER | EAN 4001638088039
Birch Cellulite Oililla on ennen kaikkea ennaltaehkäisevä vaikutus, mutta se vaikuttaa myös jo olemassa olevaan selluliittiin ja parantaa ihon tasapainoa.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Weleda Birch Cellulite Oil EKO, 100 ml

“Paras kiinteyttävä kehonhoitotuote”, ELLE Beauty Awards vuonna 2012, Suomi."

Weleda Birch Cellulite Oil on ainutlaatuinen yhdistelmä kasviuutteita ja luonnollisia kasviöljyjä, jotka säännöllisesti käytettyinä vähentävät selluliittia, ja tekevät ihosta tasaisemman ja kiinteämmän.

Sisältää uutteita ekologisista koivunlehdistä, rosmariinista ja ruskuskasveista yhdessä elvyttävän aprikoosinsiemenöljyn, jojobaöljyn ja E-vitamiinipitoisen vehnänalkioöljyn kanssa.

Käyttö:
Hierotaan ongelma-alueille, kuten lonkat, pakarat ja reidet, kaksi kertaa päivässä ensimmäisten neljän viikon ajan. Sen jälkeen kerran päivässä. Hiero hieman kosteaan ihoon.

Yhdistä Birch Body Scrubin ja sisäisesti kuurin Ekologinen Koivunlehtiuute kanssa.
 
Sisältö:

Aprikoosinsiemenöljy, jojobaöljy, vehnänalkioöljy, luonnolliset eteeriset öljyt, koivunlehtiuute, ruskuskasviuute, rosmariiniuute
 
Ingredients (INCI):
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum), Betula Alba (Birch) Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral. from natural essential oils

Sisältö: Aprikoosisiemenöljy, jojobaöljy, vehnäalkionöljy, aitoja eteerisiä öljyjä, koivulehden uute, rautamyrtin juuri ja rosmariinilehti.